DZIEŃ 2 - 12.09.2014
Kto rano wstaje ten opcje wygrywa i typuje i w ogóle gitez
Tak więc z racji tego że odwołali mi dzisiaj 3 godziny lekcji pt."Systemy Operacyjne" postanowiłem jednak wstać godzina 5:40 zjeść śniadanie i zacząć robić coś więcej niż marnowanie czasu. A więc odpaliłem komputer włączyłem znaną niektórym osobą grę pod tytułem "League of Legends" i w pięknym stylu przegrałem Talonem. Rozrywka była więc przyszedł czas na inwestowanie odpaliłem MetaTradera i czekam. Oto wyniki :
AUD/USD
Tutaj nie ma co za dużo pisać ULTRA M5 pokazała co potrafi więc czysty strzał i jest piękny in.
EUR/USD
No oczywiście po pierwszej wygranej pewność siebie i już zapomniałem o jednym czynniku strategi który jak się okazało wczoraj i dziś jest bardzo ważny mianowicie otwierać opcję 30-10 sekund przez zakończeniem świecy. No i oczywiście przegrana.
EUR/USD
Patrząc na poprzednie błędy cierpliwie wyczekałem swoje można powiedzieć że aż za dużo i jest in
USD/CHF
Kolejny bardzo ładny przykład działania strategi. Oczywiście IN
USD/CHF
Jeszcze raz ta sama waluta co wyżej także mamy IN
EUR/JPY
Uruchomiłem MT4 po powrocie do domu i ukazał mi się piękny sygnał a więc puściłem od razu , oczywiście wszedł .
Czego się nauczyłem przez dwa dni? Czy można się czegoś nauczyć w tak krótkim czasie? No oczywiście
1)Trzeba się trzymać strategi bardzo dokładnie taką jaką masz strategie tak masz grać i koniec bo inaczej przegrasz.
2)Cierpliwość w opcjach binarnych jest bardzo ważna no niestety jestem trochę porywczy i stąd te dwie przegranie ( Jedna wczoraj , Druga dzisiaj).
STATYSTYKI
ZAGRAŃ : 6
WYGRANE : 5
PRZEGRANIE : 1
ZYSK/STRATA : 300$ tak jak wczoraj
Oczywiście wszystko gram na 15 minut po 100$.
A teraz czas do szkoły jak wrócę to jeszcze mogę zagrać maksymalnie 5 opcji.
PS. Mam nadzieje że ktoś to będzie czytał ;D