Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Wszyscy którzy czują się oszukani przez 123konkurs
Sprawdź:
Coś trzeba z tym zrobić mi też nie wysłali czytnika kart przyszło potwierdzenie na maila i tyle i do tego nadal zbieram tam punkty i mam już około 3000 punktów ale co z tego jak i tak nic nie wyślą
To biedacy są, założyli ten portal z myślą o oszykiwaniu ludzi.
Dzięki nam codziennie mają kase za wyświetlanie reklam nie dając nic wzamian.
Radze wszystkim grającym tam zamówić przedmiot (nieważne jaki) i juz więcej się tam nie logować.
Napis "Rozdaliśmy już 3640 nagród" może was troche zmylić ale ja wam wytłumacze dlaczego 3640. 99% nagród wśród tych 3640 to są "kupony na 500punktów" które użytkownik kupuje w tej ich licytacji.
I jeszcze sprostowanie do tego co napisał Sony_st.
Sprzedawałem wcześniej konta na allegro bo nie byłem świadomy tego co oni tam kręcą. Teraz zaprzestałem już sprzedaży
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-07-2010 11:27 przez Arekxxl.)
Dobrze zrobiłem, wczoraj chciałem się rejestrować. Tez uważam ze to jest SCAM i najlepiej jak takie WWW usunąć jak najszybciej. Niechce żeby 30% Polaków nic niedostawalo w zamian.