Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dzięki, jak prawko? Mieszkasz w dużej mieścinie? Bo ja mam do Białegostoku ok 50 km, i zawsze pierwsze jazdy są w moim mieście (1 rondo, 1 skrzyżowanie świetlne )
Mieszkam w Radomiu, a to miasto ma ponad 200 tysięcy mieszkańców Pierwsze jazdy super, cały czas instruktor mnie chwalił i wgl. To co mnie najbardziej wkurzało to to, że inni kierowcy wręcz RYLI się przede mnie nawet na pasach.
Nie chciałem pisać o sprzęgle ale też mnie denerwowało. Trzeba dosłownie dawać buta do samej ziemi i wtedy zmieniać bieg. A ruszanie bez problemów. Nie zgasł mi ani razu, wszystko fajnie wyregulowane
Generalnie sprawy mają się tak ze przez weekend chce zarobić 100-150zl żeby kupić tą ładowarkę i gniazdo ładowania. Jedyna dobra rzeczą która mnie wczoraj spotkała to to że uzbieraLEM ponad 1000 zł na szlachetna paczkę ps kupować reklamę ( nie zwracajcie uwagi na ortografie)
210/500 zł
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2014 09:01 przez sirgonzalo7.)
- sprzedać 3 reklamy
- sprzedać kilku osobom nisze pod ppa (temat + prawie gotowiec jak wykorzystać)
- cieszyczć się nowym laptopem
Dzisiaj zakupiłem nowy sprzęcior cieszę się jak dziecko, ale to też ma swoje wady, rodzina wyłożyła mi kasę a ja obiecałem im, że oddam do końca stycznia 2200zł. Co z tego wyniknie? Mam nadzieję, że dotrzymam słowa mimo wszystko. Zapomniałem też o prezentach dla bliskich więc kasy na to też trochę pójdzie. Czekają mnie pracowite dwa miesiące. Miłego dnia wszystkich