Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie zachęcam , nie odradzam. Podaję fakty.
Ponad tydzień temu zleciłem wypłatę z ojooo.com.
Ciągle mam komunikat "Wypłata jest w opracowaniu" .
Wczoraj na forum ojooo napisałem, że to kpiny i że podejrzewam, iż ich bux to scam.
Zostałem natychmiast zbanowany. Nie mogę czytać ani pisać na ich forum.
Klikać jeszcze mogę i jeszcze ze dwa dni poklikam. A potem jak nie wpłyną środki to chyba dam sobie spokój. A tak nawiasem, dostał ktoś od nich ostatnio jakąś wypłatę?
Siema dziś dostałem swoją wypłatę 7,52$ po prawie 5 miesiącach lecz najlepsze jest to że po 3 miesiącach od zlecenia napisałem do nich maila z pytaniem kiedy ja dostanę odpisali że w najbliższy czasie ..... wczoraj wieczorem napisałem jeszcze raz lecz prosto na maila i dziś o 11kasa jest na PP ale bez odpowiedzi na tego maila. Pozdrawiam Patryk
Nie wiem czy mój post, za który zostałem zbanowany, miał jakieś znaczenie, ale dzisiaj wpłynęły pieniądze z ojoo.com. Ciekawe czy mnie jeszcze "odbanują"?
Ja tam 10 dni czekałem i w końcu na forum do nich napisałem(oczywiście delikatnie z pochwaleniem że super stronka) i po 2 godzinach od napisania,przelew wnet dostałem:
Pierdnięte z Syrenki 105 turbo diesel
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-10-2014 14:21 przez dareo0045.)