Jest wiele gorszych przypadków, gdzie możemy stracić środki podając swój dokument tożsamości, nawet w bankach polskich. Jeśli komuś nie podoba się rozwiązanie, to może przecież się wycofać.
Szukajcie więcej problemów i własnie przez takich jak Ty opinia się psuję w danych programach. Ja posiadam inne karty z innych stron państw i jak oni mieliby mi wydać kartę, kiedy nie pokazałbym im dokumenty? Jak ? TO jest normalna procedura, a jak ktoś nie będzie chciał, to nie i tyle.
Zdecydowanie lepiej zapłacić PP za przewalutowania od wpłaty albo prowizję od wpłaty tak?
Gościu szuka rozwiązania żeby nie płacić haraczu to jeszcze źle
Komentuje to ten, który clixsense proponuję, a Clixsense ma umowę z TM wymiany ruchu...

2
NIKT NIE ZOSTAŁ NIEPOPRAWNIE ZBANOWANY! Jeśli oszukasz system będzie blokada, jeśli nie to jest do wytłumaczenia poprzez support. Miałem takich przypadków dosyć dużo i każdy został rozwiązany pomyślnie!
OLX czy inne portale które się ogłaszają niekoniecznie dotyczą TMu jest wiele innych programów, które w ofertach pracy się ukazują.
Losowe Ip z jednego dostawcy to co innego.
Jak zablokują Ci PP to wszystko Ci się naświetli, że kiedyś ktoś ostrzegał. Znam minimum 20 przypadków takich blokad! nie uzasadnionych, nie umiesz szukać i nie będę cytował Ci regulaminu. zapytaj wujka google.
Pozdrowionka