(15-01-2016 23:33)trio napisał(a): Apropo mojego wczesniejszego wpisu odnosnie wczesniejszych 'przedsiebiorstw' karola, czystego jak lza admina tm ktorego to wczesniejsze rzekomo nadal placace firmy znajde bez problemu po wpisaniu nalezytych hasel w google badz szukajce na forum pozwole sobie przytoczyc wpis kolegi z innego forum o karola wczesniejszych cudownych i nadal dzialajacych a raczej nie dzialajacych 'biznesach':
"infinitybux.com
eternalifebux.com
ulaunchformula.com
wealthenginex.com
trophybux.com
FreeHitXchange.com
BuxUnleashed.com
Banrev.com
Ultimatepowerboost.com
adhitprofits.com"
otoz wiadomo powszechnie ze to juz SCAMY sa,
prosze kolege ktory wczesniej mi odpisal na moj post o komentarz gdyz to wazne jest, czy nawet inni mniej lub bardziej rozeznani forumowicze, moze nawet super promotorzy sie odezwia, wierze ze tak, dajcie koment, z checia poczytam.
a czy pan w tych programach był? Widać nie. Wkłady Admin poodawał i tam nie było teżtakich zabezpieczeń.
Uciekają tylko teraz CI co mają multikonta! i bardzo dobrze niech was zablokują!!!
Weryfikacja przeczesze skur.... którzy cały czas oszukują.
U mnie wszystko działa bez najmniejszego problemu. PRZECZYTAJCIE SOBIE REGULAMIN PAypal! zobaczcie jakie macie teraz konta? Jeden dzień korzystacie chwalicie sobie działacie, a na drugi dzień BLOKADA bez wyjaśnienia przyczyny, więc dziwicie się Charlesowi, że przenosi tyle mln $ na konta? bo ja nie!
180dni mogą być blokady kont w Paypal czy nawet jak prowadzicie firmy i mogą dać blokady bez powodów, a teraz tym bardziej po zmianie regulaminów cuda się dzieją...
Przelanie tak dużych pieniędzy to nie takie proste! zdajcie sobie z tego sprawę. Ludzie panikują, srają w pory, śmieszy mnie to!
Pozdrowienia
(16-01-2016 00:23)mati1740 napisał(a): Jezeli bedzie trzeba weryfikowac dowododem to ja z gory podziekuje nie zamierzam takiej firmie podawac wszystkich danych
W sumie to sie teraz ciesze ze nie mam poleconych jeszcze
Cofam co wczesniej powiedzialem niedlugo kase wyplacam;p
Wypłacaj, przecież nikt Ci nie zabrania
Skan dowodu daję się do weryfikacji w każdym procesorze, jak tego nie robiłeś to oznacza, że nie masz pojęcia Pani o zarabianie w Internecie. Wstrzymaj się od takich komentarzy.
Weryfikacja co do kart w Tm Bank musi mieć miejsce, bo w ten sposób wyeleminują multikonta!!! i bardzo dobrze. Darmozjady w końcu dostaną po dupie!