Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Tobie nie, ale namawianie ludzi do rejestracji, w momencie gdy nie wiadomo do konca jak bedzie wygladala przyszlosc firmy, to szczyt perfidii Rolleyes
Glosy: matek697 (+1), rafi213 (+1)
(15-01-2016 14:20)m4r1usz napisał(a):  
(14-01-2016 23:04)rafi213 napisał(a):  
(14-01-2016 22:45)m4r1usz napisał(a):  Jakby ktoś był miły i chciał zarejestrować się z reflinka to zapraszam: https://trafficmonsoon.com/?ref=m4r1usz

Najpierw to kolego poczekaj przynajmniej na to aż TM wznowi wypłaty facepalm

Do rejestracji i nabijania kasy nie potrzebne mi to, jak wzniownią to sobie wypłacę, proste. " facepalm "

Fajnie że podkreśliłeś do czego ci to potrzebne, już zapisuje się z twojego reflinkubeka

btw. wysyp cash linków w tej chwili Smile
witam , ma może ktoś 2$ na payzie?
dam na pp , proszę o kontakt Smile
Gdzie ten wysyp u mnie nic Angry
no ja nie zaglądałem od rana, moze swoje juz zrobiles z samego rana i teraz nie masz
rafi213
masz może 2 $ na payzie ?
(15-01-2016 14:51)radekx662 napisał(a):  rafi213
masz może 2 $ na payzie ?

nie mam, to co miałem to się pozbyłem.
Chętnie komuś pomogę odblokować Payza i się dogadam w kwestii rozliczenia tylko teraz jest to troche bez sensu bo nie działają jeszcze wypłaty na payza wiec odblokowanie ci nic nie da i jak nie działają to i ja nie mogę wypłacić i się wymienić. Smile
okej Smile jak na razie w obecnej chwili jest tylko do wypłaty 250tyś zł dziennie z tego co wiem Smile oby traffic się pośpieszył z tymi rozmowami , ale podobno przelew idzie 9 mil do payzy ,tylko żeby znieśli limity Smile
ps, wiesz coś na temat banku ?
chodzi mi czy będzie płatne założenie konta , bo potwierdzenie dowodem na pewno , ja mam ten nowy dowód ( bez adresu zamieszkania ) a na mnie nic nie jest przypisane , to może być problem z całkowitą rejestracją lub czymś ?
cash linków tyle co zwykle w ostatnich dniach czyli na około 20centow, nie mało ale co z tego jak się nie da wypłacić i nie zanosi się by miało się to zmienić :-D
Witam, czy aby wypłacić z TM na payza trzeba mieć zweryfikowane konto (jeśli będzie opcja dodania konta payza) ? i jeśli nie będzie takiej opcji, to aby zapłacić np. ten 1$ za cashlinki to trzeba mieć zweryfikowane konto ?
Odpowiedz