ja tam nie będę komentował wszystkiego, bo powtarzać się nie będę. A co do sponsora, to nawet z nim nie rozmawiałem od momentu pojawienie się tych informacji, sam podejmuję decyzje biorąc pod uwagę różne rozwiązania...
Argument, że w wielu programach kończy się tak i siak, to też nie jest argument... Polacy od Niemców dostawali od zawsze w dupę i w październiku w meczu nie było nadziei na zwycięstwo, gra wyglądała kiepsko, bronili się 90%meczu a wygrali 2:0

I jedno jest pewne - ludzie zabiją każdy biznes taką postawą. Każdy prawdziwy bank, każdą realną firmę...
I jak rcielak pokazuje wszystko co widzi w czarnym kolorze, bo ma do tego prawo, to ja pokazuję to co pokazuje, że program może działać jeszcze długo...
Faktem jest, że zapewne Ci co kombinowali z multikontami, mieli kilka kont i podpiętych kilka maili z tego samego paypala, podawali nieprawdziwe dane, teraz krzyczą najgłośniej, bo oni nie wypłacą, bo będą weryfikacje, na payza nie da się jak na pp zrobić. Już niektórzy mówią, ze pewnie będzie wiele blokad bez przyczyny - czyżby oni już wiedzieli że to o nich chodzi??
Co do dodatkowych źródeł, to chyba każdy kto wypłaca na PP zauważył, że jest prowizja 2%, która idzie do TM. Poza tym, bezpośrednio pod Tm jest wielu liderów, jak Immy, David Barker i inii, którzy mają po kilka tys paczek i prowizje zostają w TM, pośrednio z innych też.
Do TM wpłynęło 500 mln$ - załóżmy, ze licząc prowizje pośrednie i bezpośrednie to jest 1%, to już mamy 5 mln$. A myślę, że jest to więcej niż 1%
Poza tym jak TM będzie miało swój procesor, to te rezerwy zwiększą się o kolejne miliony - przypominam, ok. 30 mln$ od początku poszło do PP...
Oczywiście nie mam na to dowodów, obliczeń, tak samo jak inni na to, że Bank to wymysł, Charles ucieka z kasą i TM padnie za miesiąc...
Z mojej strony koniec tematu, bo to walka z wiatrakami... Niech każdy myśli sam za siebie, patrząc zarówno na zagrożenia jak i na fakty, na temat Paypal też, bo widzę, że to jest największy powód tezy, że koniec TM, bo nie ma PP...
Pozdrawiam - wracam tu za miesiąc
P.S.
Jak coś na priv jestem, ale tylko w razie problemów z programem, nie dyskutuję już na temat tego co nas czeka, bo swoje zdanie wypowiedziałem już kilka razy.