Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Proszę o nie wysyłanie do mnie na PW informacji typu podaj Twoje PP, AP takie informacje są zawarte w pierwszym poście.
Informacje typu masz na AP xx kwotę lub na LR ile masz pieniędzy, ile prowizji bierzesz to też jest w pierwszym poście. Przez takie nieczytanie pierwszego postu marnujesz mój i Twój cenny czas.
Jeśli w pierwszym poście jest informacja że dostępne mam 5$ na LR to tyle mam, jeśli jednak mimo to interesuję Cię wymiana z tego serwisu to napisz posta i zarezerwuj sobie odpowiednią kwotę, jak tylko wpłynie mi odpowiednia kwota na interesujący Cie serwis to Tobie zrealizuję wymianę.
Lokata 7% !!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-2012 19:51 przez nitram.)
kokol podaj numer LR.
[T] r u a n [T] przelew zlecony ale prawdopodobnie jutro będzie dopiero u Ciebie zaksięgowany, daj znać jak będzie kasa na Twoim koncie.
Lokata 7% !!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-05-2012 10:02 przez nitram.)