Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2018 - PPA/CPA
Według mnie warto korzystać z seoclerk. Czasem spadają wyświetlenia po 3-5 dniach, ale wtedy można doładować kolejna dawka, a filmik i tak jest w rankingu wysoko.
Chciałbym przestrzec przed marnowaniem pieniędzy na panele typu top4smm do czasu kiedy naprawdę nie naprawią tych wyświetleń - większość wyświetleń przychodzi z Brazylii i innych państw słabo płatnych. Mam przez to trochę strat :/
(13-08-2018 01:06)iPlusOfficial napisał(a): Gdzie mogę teraz łapki w górę kupić? Na smmstore teraz tylko dislike, na seoclerks to samo. Szukam czegoś sprawdzonego z płatnością btc.
Aktualnie przychodzi mi do głowy AddMeFast tylko i wyłącznie.
Ja mam pytanie z innej beczki: Jak ratować filmik, jak leci w dół na kluczowe frazy? Jakaś sprawdzona metoda, czy od nowa upload?
(13-08-2018 02:09)Krissu napisał(a): Ja mam pytanie z innej beczki: Jak ratować filmik, jak leci w dół na kluczowe frazy? Jakaś sprawdzona metoda, czy od nowa upload?
A próbowałeś dorzucić wyświetleń i trochę łapek oraz może udostepnień? Może coś ruszy do góry.
(16-08-2018 17:44)radek0389 napisał(a):
(13-08-2018 02:09)Krissu napisał(a): Ja mam pytanie z innej beczki: Jak ratować filmik, jak leci w dół na kluczowe frazy? Jakaś sprawdzona metoda, czy od nowa upload?
A próbowałeś dorzucić wyświetleń i trochę łapek oraz może udostepnień? Może coś ruszy do góry.
Jasne, że probówałem. Wyświetleń ponad 3x więcej od konkurencji, pozycje nadal spadają. :/
(16-08-2018 21:12)Krissu napisał(a):
(16-08-2018 17:44)radek0389 napisał(a):
Jasne, że probówałem. Wyświetleń ponad 3x więcej od konkurencji, pozycje nadal spadają. :/
Mam podobnie, kilka filmów na po 3x więcej wyświetleń niż inne, pełno likeow udostępnien i trochę komentarzy i spadajs ciągle w dol.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-08-2018 22:00 przez Kasiorka3000.)