Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Loteria - Wasze nagrody

Autor Wiadomość
RE: Loteria - Wasze nagrody
Sprawdź:
Ja miałem dwa mixy prezentów a dostałem jedną paczką dlaczego?
A jaka była ilość nagród w środku ?
Jak patrze na niektóre komentarze to robi mi sie nie dobrze. Nie dość że dostajecie prezent za darmo w podziękowaniu za współprace z LM to jeszcze co niektórzy narzekają Xpokerface

Dzisiaj do mnie paczka dotarła. Jedna uwaga - Leadmore, owińcie następnym razem jakąś folią bąbelkową chociażby samego energydrinka bo dostałem wszystko zalane Sad Podkładki do wyrzucenia a koszulka capi hehe Big Grin

Fajna sprawa z loterią, teraz SKLEP będzie chyba takim 'zamiennikiem' Smile Dzięki za prezenty, Pozdro !
Glosy: Huston (+1), Czaq (+1)
(21-01-2016 10:30)Leadmore napisał(a):  A jaka była ilość nagród w środku ?

Energetyk, 2 podkładki, 2skrobaczki i latareczka Big Grin.
Oczywiście nie chodzi tutaj o to że jestem nie zadowolony czy coś. Jestem bardzo zadowolony ale z ciekawości zapytałem czy to te dwa mixy są zawarte w tej jednej paczce Big Grin
(21-01-2016 13:23)Krashai napisał(a):  
(21-01-2016 10:30)Leadmore napisał(a):  A jaka była ilość nagród w środku ?

Energetyk, 2 podkładki, 2skrobaczki i latareczka Big Grin.
Oczywiście nie chodzi tutaj o to że jestem nie zadowolony czy coś. Jestem bardzo zadowolony ale z ciekawości zapytałem czy to te dwa mixy są zawarte w tej jednej paczce Big Grin

Skoro masz 2 podkładki i 2 skrobaczki to na logikę to są dwie paczki w jednej Big Grin

Wiadomo już kiedy następna loteria? Może kiedyś do mnie szczęście się uśmiechnie i dostanę coś więcej niż tylko uśmiech Big Grin
Wczoraj dotarła paczka, dzięki za fajny upominek. Big Grin
Kurczę widzę mega prezenty. A ludzie nie zadowoleni to jest jakaś dziecinada. Masakra... Ale tak to jest jak zarabiają dzieciaki:-( facepalm

[Obrazek: mentoring.png]
Ja jestem zadowolona, szczególnie z powerbanków Smile
Ten podgrzewacz do rąk to był super pomysł Huh Huh Dzięki
Kiedy można się spodziewać następnej loterii?
Odpowiedz