Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(04-04-2019 11:34)zosiasamosia80 napisał(a): Z tego co mi wiadomo to nie.
Droga Zosiu
Pewnie nie spelniasz 100 warunkow zeby moc wyplacic pieniadze. Przenioslas konto do wersji 5 serwisu? Wyslalas na support opinie od proboszcza? Probka kalu i moczu wyslana poczta? Polizalas sie z rana po lokciu? Probowalas wstac o polnocy i powiedziec do lustra 3 razy "wolnosc finansowa tylko z futurenetem!".
Jesli nie to sie popraw a jutro Robert Kubica przyjedzie formula pod Twoje okno i podrzuci pieniazki.
rafi213 a jakby 1 FTO kosztował 1 mln zł to ile byśmy zarobili?
Póki co FTO kosztuje 11zł. Kosztuje 4 razy mniej niż w momencie kiedy był dodawany wpis na tego bloga (który chyba jest Twój). Ciężko zarobić na ciągle spadającym kursie i ciągłych problemach z UOKiK i prokuraturami w Polsce pomiędzy powiązanymi firmami.
Zaczynam wątpić w wypłacalność tej firmy ale ja nie wiem, nie znam sie, a na dodatek chyba jestem hejterem.
Mnie ciekawi cos innego, dlaczego Rafal zaklada, ze futurocoin bedzie kosztowal TYLKO 3000zl? To jawne szkodzenie biznesowi Jakby to Mariusz Jozef Lesko powiedzial "srasz we wlasne gniazdo"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2019 12:38 przez twardy.)