Chore podejscie osob niszcze programy ?!
To, ze ludzie mysla i chca zarabiac, a nie byc dawcami kasy jest chore?
Na dzien dzisiejszy jestem ladne kilkanascie kola do przodu, chce zarobic DUZO wiecej.
Jak zaczynaja sie problemy z wyplatami to "liderzy" krzycza, ze "to tylko chwilowe problemy, tylko cieniasy panikuja" jak wchodza jakies ograniczenia to zawsze jest krzyk "to dla waszego dobra".
Po pierwsze twoje porownanie z ING i PKO jest SZCZYTEM manipulacji i klamstwa!
Szczytem perfidii jest mowienie, ze Panikowac nalezy jak sa problemy z wyplatami - jak sa problemy z wyplatami to jest za pozno!
Wyjscie z programu to minimum 55dni wiec trzeba patrzec co bedzie za dwa miesiace, nie co jest teraz!
Ja nie panikuje, po prostu grzecznie radze zacznijcie myslec!
Przedstawiam logiczne i spojne argumentu:
1. Usuniecie PP z WPLAT i nie danie niczego w zamian. spowoduje spadek nowych depozytow.
Spadek depozytow = upadek piramidy.
Jezeli 90% wplat bylo robionych przez PP to nikt mi nie wmowi, ze usuniecie PP do WPLAT nie bedzie mialo konsekwencji.
2. Payza ma szereg zarzutow od SEC w zasadzie w kazdej chwili moze zostac zablokowany przez w/w urzad tak jak juz wczesniej zostal zablokowany np. LR ustawianie go jako glowny procesor jest delikatnie mowiac malo rozsadne.
Wysoce prawdopodobne jest, ze blokada Payzy bedzie usprawiedliwieniem upadku TM lub zostanie tylko TM bank z ktorego nie bedzie mozna wyplacic ani kartami ani na konta, ale to tylko spekulacje wiec nie bede ciagnal tego watku
3. "Mloda konkurencja" tez zrobi swoje. Troche jej ostatnio powstalo. np. LX
4. Admin jest Mistrzem w odwracaniu kota ogonem i manipulacji co udowodnil juz w AHP. Tam tez na drodze do wiecznego bogactwa stanely zle procesory platnicze. To jest wlasnie jedna z cech dzieki ktorym ten program przetrwal tyle czasu.
W odpowiedzi otrzymuje stek papki marketingowej:
1. PayPal rezygnuje z RSow od 1 stycznia.
Nie zauwazylem zadnej zmiany w regulaminie PP pomijam juz fakt, ze skoro rezygnuje to czemu zostal on jako procesor do WPLAT.
2. Wplaciles 50$ i niszczysz ten program, bo siejesz "ferment".
W HQ czy AB jak ostrzegalem miesiac przed upadkiem slyszalem dokladnie to samo. Jeden z kolegow nawet chcial mi kija w oko wsadzac, a pozniej najglosniej plakal. Pomijam fakt, ze nie wiecie ile kto wplacil, a dla niektorych 50$ to wiecej niz dla innych 5000.
3. Jest pelno programow bez PP, ktore dzialaja latami.
Owszem, brak PP jest zaleta w tych programach. Tylko, ze one od startu nie maja PP. W programie tak zadluzonym jak TM wycofanie procesora na ktory jest 90% wplywow jest zabojcze.
4. Charles jest uczciwym adminem !
Jak na rynek hyipow to faktycznie jest uczciwy. Mial oczywiscie wczesniej tylko z 5 jak nie wiecej glosnych programow, ktore sa w SCAMach
Jak bylo dobrze to polecalem, a refka mowilem zeby reinwestowac. Jak robi sie bagno to radze zmniejszac wklad.
Ps. Z ciekawosci kto najglosniej krzyczal w listopadzie/grudniu, ze
"TM PRZESZLO PELNA WERYFIKACJE BIZNESOWA W PP I JEST TO GWARANCJA STABILNOSCI" ?
Nie te same osoby, ktore dzisiaj krzycza
"PP TO GOWNO, DOBRZE, ZE TM Z NIEGO REZYGNUJE" ?
Tak jak juz pisalem. Wrocimy do tematu za pol roku, albo i szybciej.