Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
dzięki za info
Tak żeby promować ten program trzeba go poznać Smile dlatego ważna jest relacja miedzy sponsorem a poleconym .
W tym biznesie bez sponsora ciężko będzie zarobić dużo Smile
Ode mnie np. żaden aktywny polecony nie zaczyna polecać programu dopóki sam nie zrozumie struktury programu.

Ps. współczuję osobom zarejestrowanym pod nim . Nie wiele się dowiedzą o programie Smile
Glosy: Miko93PL (+1)
mój sponsor jest od kilku miesięcy nie aktywny , jeśli ktoś chce to mogę napisać do supportu by mnie przenieśli pod innego sponsora , jeśli ktoś chętny to pisać pw
Potwierdzam reklama w TM jest skuteczna reklamowanie Trafficmonsoon w Traficmonsoon z Adpacków (uzupełniłem po raz pierwszy tak jak oni proponowali) dostarczyło mi jednego aktywnego Reffa z Rosjii o dziwo co oznacza że reklamy pojawiają się na różnych stronach w sieci.

Też mnie zastanawia skuteczność ich reklamy w zdobywaniu refów ktoś testował? Byłbym wdzięczny za statystyki
to znaczy do moich biznesów zawszę wleci 1-5 poleconych ale średnia to 2 poleconych . tyle że inna kwestia czy są dalej aktywni czy też nie.
Trafiają się tacy co się zapiszą i później nic nie robią, albo przypomną sobie po miesiącu, już nie raz tak miałem Smile
(03-07-2015 20:00)dariuszxdd napisał(a):  to znaczy do moich biznesów zawszę wleci 1-5 poleconych ale średnia to 2 poleconych .

To jest średnia na standardową paczkę która się zwraca???

Testowałeś może inne formy ich reklamy?
Nie ma reguły ile wleci z paczki. U mnie do jednego programu 5 osób jednego dnia wpadło ale nikt nie działał. Natomiast do jednego, o którym zapomniałem już zarejestrował się ktoś i zainwestował. Jedno jest pewne - te reklamy ktoś na prawdę ogląda. Dlaczego? BO w TM inwestują poważni ludzie, którzy zarabiają na innych dobrych stronach i je reklamują. Są oczywiście i 'śmieci' ale jest ich mało. Są też reklamy realnych firm z realnymi namacalnymi produktami. TM jest liderem i długo nim pozostanie Wink w tej chwili moim zdaniem to najpewniejsza inwestycja na bardzo długo Smile
Cytat:w TM inwestują poważni ludzie, którzy zarabiają na innych dobrych stronach i je reklamują. Są oczywiście i 'śmieci' ale jest ich mało

Jak możesz nazwać innych ludzi śmiećmi Undecided
owszem są w programie mniej i bardziej kompetentni ludzie ale z każdej osoby która nie ma pojęcia o tym programię można wyszlifować w przyszłego biznesmena Smile Trzeba tylko mieć kontakt z każdym poleconym, bo jeżeli taki polecony zapiszę sie przez przypadek np pod ciebie todek i ty mu nie tłumaczysz o co chodzi to zapewne po miesiącu polecony przestanie być aktywny. Jest szansa że sam dowie się o mocy TM i zacznie pakować w paczki, ale wtedy nie jesteś prawdziwym sponsorem...
Rozumiem łapiemy poleconych z zagranicy z takimi jest naprawdę ciężki kontakt, nie narzekam jak mam takich poleconych, wiadomo. Ale jeżeli chodzi o ludzi z polski to z każdym poleconym mam kontakt i jak tylko mogę to staram się pomóc jak najszybciej Smile

Todek każdy ma inny pogląd na ludzi Smile
dokładnie
dzisiaj z cash linków trochę wpadło Tongue
[Obrazek: cash_link_1_wysyp.jpg]
Odpowiedz