Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Pozycjonowanie filmu na YouTube 2018 - PPA/CPA
Sprawdź:
Ojj kurcze nie pamiętam Bym musiał dokładnie w archiwum GG spojrzeć, w wolnej chwili sprawdzę i dam znać, ale pamiętam, że wolałem wykonać tą żmudną pracę niż płacić za sztuczne komenty Ale sytuacja możliwe, że teraz się zmieniła
Dodałem film na niepubliczny i zacząłem w niego ładować wyświetlenia, lajki itd. Po 24h upubliczniłem go i po 48h film nadal nie jest widoczny pod swoim keywordem (pokazuje stronę 10+).. ktoś miał podobnie?
Panowie nikt nie mówił, że będzie łatwo Ja w chwili obecnej bym poczekał aż całkowicie ustabilizuję się sytuacja z youtube, jak widać po dziennikach Ci "najlepsi" również w chwili obecnej musieli zaciągnąć ręczny Warto kombinować, modyfikować pod siebie dane porady a nóż znajdziecie patent na to że Wasze filmiki będą wysoko a nie daleko w tyle
Nie wierzę koleś ukradł mój film nad którym pol dnia siedziałem i wstawil swoj link.Jak go załatwić jakies pomysły ?.Ogolnie to przesada zeby komuś video podj**ać.. nie róbcie tak..
zibov
Możesz z wielu kont zgłosić film, to może mu zdejmą.
A swoją drogą, nie dałeś znaku wodnego lub adresu swojej strony w jakimś rogu podczas trwania video?
Nawet sam Klin w poradniku napisał, że można "pożyczyć" filmik od innego. Trzeba się liczyć z tym, że ktoś może tak zrobić z twoim video.
(09-08-2018 07:25)zibov napisał(a): Nie wierzę koleś ukradł mój film nad którym pol dnia siedziałem i wstawil swoj link.Jak go załatwić jakies pomysły ?.Ogolnie to przesada zeby komuś video podj**ać.. nie róbcie tak..
Niestety każdy orze jak może, ale to mega ch****we zachowanie