Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
11 pln , bez wzgledu na kwote.
oczywiscie jak masz bank podpiety i payza zweryfikowana
Glosy: dariuszxdd (+1)
Ile Wam pobiera % przy wypłacie z TM na payze?
Dużo więcej niż na paypalu?
(12-01-2016 21:19)zet napisał(a):  11 pln , bez wzgledu na kwote.
oczywiscie jak masz bank podpiety i payza zweryfikowana

A jak nie mam zweryfikowanego konta ? Tak samo?
@todek,

Naiwne jest myslenie, ze usuniecie PP na ktorego od startu maja 90% wplywow nie przelozy sie na kondycje programu Wink

Naiwne jest rowniez myslenie, ze usuniecie PP nie wywola Paniki i zdecydowanego zwiekszenia wyplat u liderow.

Ja swoim refka rekomenduje znaczne zwiekszenie wyplat.

Reszta moze zaklinac rzeczywistosc tak samo jak zaklinala w watku HQ czy AB.

Ps. Przypomnijcie mi, ktory procesor byl winny jak padal ostatni projekt admina TM?Wink
Zreszta w ogole bajki o zlych procesorach rozwalajacych swietne hyipy i o hyipach, ktore zakladaja wlasne karty/banki/procesory sa stare jak swiat. I chyba kazdy kto siedzi dluzej w tych inwestycjach juz nie raz to przerabial.

rcielak, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
@rcielak
A pamiętasz jaki procesor zablokował rok temu 2,5 mln$ Paidverts i od tego zaczął się koniec programu, problemy z wypłacaniem i dziś PV już praktycznie nie ma?
A może w porę Charles uciekł od PP, bo za kilka tygodni mogło zostać zablokowane 99% środków programu i wiadomo co by to oznaczało.
Jak na razie to każdy może założyć payza i normalnie wypłacać, bo program płaci instant.
Nie porównuj tego do AB i HQ, bo tam wypłaty były coraz rzadsze od razu aż całkiem zniknęły. Tu mamy normalnie wypłacane jak dotąd, tylko nie z Paypal a payza. Dla mnie to tylko różnica 1% przy wypłacie. A jak komuś stanowi problem założenie konta w payza, to nie jest to miejsce dla niego...
Poraz 3 dziś to piszę - są programy, które działają i płacą kilka lat i nie mają PayPal... A może dlatego płacą, ze go nie mają?? Może ucieczka od PP to ucieczka z ok. 40 mln$ od kłopotliwego PP?
Może warto czasem zauważyć szklankę do połowy pełną a nie pustą... Wink
Glosy: scinekm (+1), dariuszxdd (+1), Fallriv (+1)
hmm pozostaje jedynie weryfikować konto na payza jak najszybciej i dalej działać zamiast wszczynać panikę, do której powodów nie ma
Glosy: dariuszxdd (+1), todek78 (+1)
Przecież nie tak dawno pisaliście że taki MX revshare i Likes XL nie ma PP to zaleta nawet i nic nie szkodzi że tego nie ma a biznes bedzie długo trwał a teraz już piszecie co innego ?
W TM nie było przerwy z wypłatami ani na moment ? nie ma tylko na PP a są instant na Payza -wiec jaka panika? panika moze byc wtedy jak są wypłaty ograniczone lub wstrzymywane

Ps. odpowiadam na pytanie co do kosztów wypłaty z TM na Payza to wynoszą one : 2.5%+0.25$ , tak to troche więcej niz na PP ale raptem o 0,5% +0,25$ wiec bez przesady. Działać , promować , wypłacać , reinwestować i nie narzekać . Smile
Glosy: dariuszxdd (+1), Leos2011 (+1), todek78 (+1)
@todek,

Pokaz program, ktory po roku istnienia i 90% wplywow na PP zrezygnowal z niego i dalej placi. Owszem sa programy, ktore placa latami bez PP, ale w ogole go nie mialy.

Ja nie twierdze, ze dzisiaj kasy nie ma. Nie twierdze, ze z Payza jest problem. Twierdze tylko, ze na tych wplacajacych dzisiaj musza wplacic Ci co przyjda do programu za miesiac czy za dwa. Tak dzialaja piramidy finansowe w tym TM.

Bez wprowadzenia innego "popularnego" procesora w mojej ocenie nie maja szans na sciagniecie wystarczajacej kasy z rynku.
Fakt rezerwy sa spore, liderzy ze wzgledu na program prowizyjny w wiekszosci krzycza zeby reinwestowac. Troche pewnie przykreca naliczenia i jeszcze sie pokreci.

Jednak w mojej ocenie wszystkie znaki na niebie wskazuja zeby uciekac z tego programu.
I tak tez polecam swoim poleconym.

Myslisz, ze Payza na ktorym siedzi SEC to procesor godny zaufania ?Wink

rcielak, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Ja już mam powoli mętlik od czytania tych postów...
No ale cóż, założyłem Payza i zobaczymy, jak to będzie.
Ale ja jestem zwykłym klikaczem cashlinków więc nie stracę zainwestowanej kasy i chyba powinno mi byc obojętne, na jaki procesor wypłacą, prawda?
A TM cały czas płacił też tylko klikaczom a nie tylko tym, co zainwestowali, bo parędziesiąt $ w sumie wypłaciłem. Więc w sumie program przez ponad rok jest w porządku do swoich użytkowników.
Payza jest przejściowo, potem każdy dostanie kartę do wypłat, z których prowizja poleci nie na PP a wróci do TM. Nie wiem czy wiesz, ale ponad 10 mln$ poszło do procesorów tylko z prowizji od początku TM. szkoda, że od razu nie było opcji z własnym procesorem, bo by rezerwy były większe i program działał by może i kilkadziesiąt lat.
Najgorsze jest to, że wiele osób niewiadomo dlaczego panikuje i wypłaca pieniądze, zamiast zamienić procesor, potem kartę i dalej robić to co dotąd... Bo co? Bo paypal zniknął? Przez payzę też można kupić, też można spór założyć jak coś. PP już nie ma w coraz więcej revshare i trzeba się do tego przyzwyczajać bo niedługo w żadnym nie będzie i wtedy co/ Nikt nie będzie zarabiał tak?
A co do napływu nowych osób bez PP to jesteś w błędzie, bo widziałem już wiele wpisów chociażby na profilu Charlsa z pytaniami o inne możliwości wpłat, bo u nich nie ma PP, STP, Payzy. Były to pytania przedstawicieli kilku krajów. Możliwość korzystania z kart otworzy niektórym drogę do TM, zostawi wiele pieniędzy w TM zamiast oddawać do PayPala.
Co do namawiania do reinwestu a nie panikowania to dziwisz się? Jak wszyscy ocieknął to wiadomo ze padnie. Ale dlaczego nie można zostać i zarabiać jak dotąd, bo to tylko 'rozwiązanie umowy' z PP, który sprawia coraz więcej problemów...

I jeszcze jedno. Ktoś pomyślał po co Charles wg przelewa te pieniądze na Payzę i ludziom daje możliwość wypłacania tam mimo że nie kupili nic z payzy? Przecież tego nie musi robić. Mógłby sobie wybrać kasę z PP, normalnie wypłacać tam aż zablokują i powiedzieć że to przez PP koniec. A on płaci, idzie ludziom na rękę, nie ogranicza i nie zabiera im możliwości wypłacania... A może jednak chce aby to działało długo i dlatego robi takie zmiany?? Może tak pomyślmy choć raz Wink
Glosy: scinekm (+1), dariuszxdd (+1), rafi213 (+1)
Odpowiedz