Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
leos wejdz w start surf mi tak pomoglo
Za 30 dni wszystko będzie wiadomo. Skoro mają zamiar zrobić "swój bank" to tylko bardzo dobrze świadczy to o firmie ! PP może w każdej chwili zamrozić kasę i zniszczyć system, a tak będą mieli swoje systemy, będą zarabiać więcej bo dojdzie prowizja i przewalutowanie, a kto wie czy te opłaty nie będą mniejsze/korzystniejsze dla nas ? To chyba jedyny biznes w necie, który nie przypomina scamu od samego początku. Sam Charles Scoville promuje i przedstawia swój biznes w taki sposób, którego nie pokazuje żadna inna tego typu firma. Myślicie, że to jakaś zasłona dymna ? Bo mnie tylko TM pozytywnie zaskakuje z miesiąca na miesiąc Smile
Glosy: ArturG (+1), scinekm (+1), dariuszxdd (+1)
(12-01-2016 16:00)Leos2011 napisał(a):  Znów nie umiem tych 10 reklam wysurfować, za każdym razem wywala z programu Angry

Moze jak zaoszczedza kase na wlasnym "Banku" to znajda srodki i chwile czasu zeby to naprawic. Ale z drugiej strony co ich to obchodzi? Jak kupujesz cashlinki to dostajesz wiecej wyswietlen niz osob, ktore te reklamy obejrzaly i dostaly kase. Koniec koncem ktos to wyklika wiec jeden pies.

@jb90, musisz byc nowy w internecie... poczytaj o bannersbroker, rici4you czy justbeenpaid Big Grin
(12-01-2016 16:07)fabian51 napisał(a):  leos wejdz w start surf mi tak pomoglo

Próbowałem ale nic z tego, strasznie to frustrujące...

Czy ktoś z Was w zakładce mywebsites ma pustkę, choć wcześniej miała tam kilka strom?
Paypal zaostrzył przepisy dotyczące hyipow, Zobaczcie co sie dzieje z MPA, juz 2-3 tygodnie nie wypłaca bo paypal Smile

Charles dobrze kmini zeby jak najszybciej uciekac z kasa do payzy.
(12-01-2016 16:00)Leos2011 napisał(a):  Znów nie umiem tych 10 reklam wysurfować, za każdym razem wywala z programu Angry

Odpowiedź masz parę stron wcześniej, zacytuję:
(06-01-2016 12:17)twardy napisał(a):  Dodaj sobie strone https://trafficmonsoon.com/member/overview.php do zakladek, jak Cie wyloguje to otworz strone z zakladaki, nie trzeba sie logowac znowu.

ALLEGRO PAY - KUPON 50 ZŁ
Glosy: Leos2011 (+1)
Juz okej, to chwilowa zapaść była, zakładki wróciły i jadę z tymi zo reklamami Smile

(12-01-2016 16:22)Majka napisał(a):  

Odpowiedź masz parę stron wcześniej, zacytuję:
(06-01-2016 12:17)twardy napisał(a):  Dodaj sobie strone https://trafficmonsoon.com/member/overview.php do zakladek, jak Cie wyloguje to otworz strone z zakladaki, nie trzeba sie logowac znowu.
Dzięki za info
Jak sądzicie? Na ile ta sprawa z bankiem jest prawdziwa? Takie trochę odwrócenie uwagi od sprawy z paypalem.

dom3l3k, członek http://zarabiam.com od Oct 2010.
Albo uratowanie w ostatniej chwili TM Wink
@dom3lek, to nie będzie Bank. Tylko procesor płatniczy. To, że ma w nazwie BANK nie czyni go bankiem.

Bez wpłat z PP w mojej ocenie będzie im Ciężko spiąć to wszystko finansowo więc mam nadzieję, że nie wycofają możliwości wpłat przez PP, bo można na niego psioczyć, ale jest to najpopularniejszy i najwygodniejszy środek płatniczy i łatwiej jest przekonać kogoś do PayPal'a niż do Payzy nad którą siedzi SEC czy STP nie wspominając już o "TM BANKU". Nie zapominajmy, że program potrzebuje coraz większej kasy żeby funkcjonować i mam obawy czy bez PP da rade taką kasę zebrać.

Ja osobiście teraz zwiększam znacząco wypłaty z TM i swoim poleconym też tak zaleciłem.

rcielak, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
Odpowiedz