Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[PŁACI] Uploading.com

Autor Wiadomość

Sprawdź:
zastanawiam sie jak dlugo beda wyplacalni bo zarabianie u nich wyglada mi zbyt rozowo:-))

Według mnie płacić będą długo. Przecież są inne firmy (np. depositfiles) które też mają dość wysokie stawki, a płacą już długoo. Różnica jest tylko taka, że UPLOADING odważył się zaakceptować polski traffic :-P

EDIT:
Ostatnie dwa dni na poziomie 5$ :-> . Jeśli dziś i jutro będzie tak samo to minimum zrobione

Według mnie płacić będą długo. Przecież są inne firmy (np. depositfiles) które też mają dość wysokie stawki, a płacą już długoo. Różnica jest tylko taka, że UPLOADING odważył się zaakceptować polski traffic :-P

EDIT:
Ostatnie dwa dni na poziomie 5$ :-> . Jeśli dziś i jutro będzie tak samo to minimum zrobione

Na stronie jakieś zmiany. Pisze że rekonstrukcja. Oby to nie było papa dla nas wszystkich :oops:

Na stronie jakieś zmiany. Pisze że rekonstrukcja. Oby to nie było papa dla nas wszystkich :oops:

Już wrócili. Dodali "Webmasters top!"
W Tabeli: OVERALL jestem na 129 miejscu, reszta: N/A
:-)

Już wrócili. Dodali "Webmasters top!"
W Tabeli: OVERALL jestem na 129 miejscu, reszta: N/A
:-)

Kurde w overall jestem 31 a w newbies 3. Niestety dopiero teraz się zorientowałem i juz do końca miesiąca nie przegonie 1 miejsca w newbies, a szkoda bo iPhone do wygrania.

Zleciłem dzis pierwsza platnosc, 97$, ciekawe jak szybko wysla na paypala.

Ktos sie orientuje ile trzeba czekac az z paypala na mbank/multibank trzeba czekac? Na stronie pisze ze do 5 dni.

I jak jest z kursami walut, na paypala gdy ktos przelewa dolary to zamienia je na zł i lezy, po kursie takim jak w momencie przelania. Czy moze przelewa w $ i zalezy kiedy wyplacimy na konto bankowe?

Kurde w overall jestem 31 a w newbies 3. Niestety dopiero teraz się zorientowałem i juz do końca miesiąca nie przegonie 1 miejsca w newbies, a szkoda bo iPhone do wygrania.

Zleciłem dzis pierwsza platnosc, 97$, ciekawe jak szybko wysla na paypala.

Ktos sie orientuje ile trzeba czekac az z paypala na mbank/multibank trzeba czekac? Na stronie pisze ze do 5 dni.

I jak jest z kursami walut, na paypala gdy ktos przelewa dolary to zamienia je na zł i lezy, po kursie takim jak w momencie przelania. Czy moze przelewa w $ i zalezy kiedy wyplacimy na konto bankowe?

sqallpl radzę nie wypłacać kasy przez PP najlepiej wymień się z kimś na forum. Zazwyczaj blokują takie operacje..

No i gratuluje piękny wynik :-)

Dużo ludzi kupiło Ci premium ?
Wątek zamknięty