(02-11-2018 23:44)POLOBYME napisał(a): (01-11-2018 18:08)twardy napisał(a): Ja tam wierze, ze jak wlasciciele programu wprowadzaja jakies ograniczenia, zakazy czy blokady, to na pewno robia to dla dobra uzytkownikow 
Dłużej podziała jak ograniczą wypłaty 
Liderzy już się zawijają i szukają nowego hyipa, wypłacają wszystko co się da równocześnie przekonując innych dalej do FN, żeby zdążyli sobie wypłacić jak najwięcej i to tak od razu teraz się nie zawaliło jeszcze, a właściciele firmy w tym czasie mogą się na spokojnie przeprowadzić na stałe do Dubaju
Tak strzelam wspominając ostatniego hyipa do którego mnie znajomy ze studiów nakłaniał, który miał być nieśmiertelny i miałem żałować, że nie zainwestowałem the ads team. Na tym, że nic nie zrobiłem w tym kierunku wyszedłem jakieś 1000 zł lepiej niż on
Edit: Apropo zewnętrznych źródeł finansowania FN to byłem z ciekawości dwa dni temu w kawiarni future net we Wrocławiu. Przecież ten lokal świeci pustkami oni na 1000% dopłacają do tego lokalu, a nie że cokolwiek na nim zarabiają więc te zewnętrzne źródła finansowania przynajmniej jeżeli chodzi o kawiarnie to bardziej dodatkowe koszty: wynajęcia, utrzymania, sprzętu, prądu przy prawie żadnych zyskach.