Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
@brdsrc doceniam i bardzo chwalę takie wymiany ale radzę byc ostrożnym z wymianami. PP nie jest głupi i jak masz takich transakcji w miesiącu powiedzmy 100 i 90 nowych znajomych potrafi zamknać ci konto a środki które posiadasz ulegają zamrożeniu i zwrotowi za 180 dni . Ostatnio jedna osoba o tym pisała na innym forum. Poza tym istnieje jeszcze kwestia zaufania nie każdy jest na tyle odważny żeby pójść na wymianę z obcą osobą z netu.
Mój sposób jest w pełni bezpieczny i legalny z tym że kurs uzyskany bedzie max srednim NBP z danego dnia.
Niestety nie polecam takich praktyk z wymianą $ na PP, zeby obejść spread kursu $. Wiem od osób, które miały problemy po takich wymianach. Sam zadzwoniłem do PP i zapytałem czy można bez problemu wysyłać pieniądze w PLN między użytkownikami i pani powiedziała mi, że jeśli są to pieniądze wypłacane z TM(od razu wiedziała o co chodzi Wink ) to nie jest to zgodne z ich regulaminem i jest traktowane jako udział w piramidzie. Można sobie wypłacić pieniądze na konto i wtedy dopiero wysyłać do kogo chcemy.
Ja uważam, że chciwy traci dwa razy i postanowiłem normalnie bez kombinowania wypłacać na konto po takim kursie jaki daje PP, zawsze to i tak zarobek, a także mam zamiar normalnie i uczciwie rozliczyć się z US. To samo wszystkim radzę Smile
Glosy: dariuszxdd (+1), scinekm (+1)
Nie omijajcie oczywiście kursu, bo blokad już znam na pp juz sporo po 180dni warto kombinować, czy uciekać przed podatkiem? no chyba nie
Czytajcie regulaminy czy z programów czy z paypal stp payza i wszystkie pozostałe...
Dokładnie możemy podwójcie stracić, albo wszystko jeśli bedizemy oszukiwać sponsora czy też nie mówiąc o programie czy procesory...
Odbija się. Wiele przypadków już widziałem...

Pozdrowienia dla uczciwych Smile
Ok dzięki za informacje panowie. Tu nie chodzi o kombinactwo czy chęć oszukania kogoś. Po prostu chciałem zapytać czy istnieje taka możliwość Wink Bo skoro można na czymś legalnie zyskać lub stracić mniej to czemu z tego nie skorzystać prawda ? Lepiej 2 razy zapytać niż popełnić błąd. Ale skoro to jest traktowane jako oszustwo to oczywiście nie mam zamiaru kombinować. Smile Dzięki serdeczne za pomoc !
(06-01-2016 17:29)rafi213 napisał(a):  @brdsrc doceniam i bardzo chwalę takie wymiany ale radzę byc ostrożnym z wymianami. PP nie jest głupi i jak masz takich transakcji w miesiącu powiedzmy 100 i 90 nowych znajomych potrafi zamknać ci konto a środki które posiadasz ulegają zamrożeniu i zwrotowi za 180 dni . Ostatnio jedna osoba o tym pisała na innym forum. Poza tym istnieje jeszcze kwestia zaufania nie każdy jest na tyle odważny żeby pójść na wymianę z obcą osobą z netu.
Jestem ostrożny odkąd straciłem swój prywatny PayPal (co prawda nie za płatności giftem, a posiadanie trzech kont - oczywiście na różne osoby - na jednym IP i transakcje między sobą, co ku mojemu zdziwieniu było niezgodne z polityką tego ścierwowego monopolu).
Co do zaufania, to mam swoją grupę osób, która skupuje u mnie waluty regularnie i wiedzą, że można mi ufać, ale generalnie masz rację.

Między innymi Marcel z forum prowadzi kilka wymian dziennie i żyje. Oczywiście trzeba to robić z głową i PayPal nikt nikomu nic nie zrobi.

(06-01-2016 17:47)todek78 napisał(a):  Niestety nie polecam takich praktyk z wymianą $ na PP, zeby obejść spread kursu $. Wiem od osób, które miały problemy po takich wymianach. Sam zadzwoniłem do PP i zapytałem czy można bez problemu wysyłać pieniądze w PLN między użytkownikami i pani powiedziała mi, że jeśli są to pieniądze wypłacane z TM(od razu wiedziała o co chodzi Wink ) to nie jest to zgodne z ich regulaminem i jest traktowane jako udział w piramidzie.
Pierwsze słyszę o czymś takim, ale jeśli Ci to pomoże - pieniądze na moim PP nie pochodzą z TM, a całkowicie legalnych transakcji (sprzedaż poparta fakturami).
Z TM mam połączony zupełnie inny PP. Nawet jeszcze nigdy na niego nic nie wypłacałem, bo dopiero działam tam od dwóch miesięcy.
@brdsrc
To u Ciebie zupełnie inna sytuacja w takim razie Smile
Ale jak będziesz wypłacał z jakiegokolwiek hyip, revshare itp, to lepiej nie przelewaj do innych użytkowników tych programów - tak dla świętego spokoju Smile
Glosy: DamianA (+1)
Dokładnie Przelewanie do innych użytkowników, a potem z nich natychmiastowa wypłata jest taktowana przez paypal, jako wyłudzanie oraz omijanie podatku...
czyli jeśli mamy reffback od swojego sponsora, powiedzmy rozliczamyc go raz na 2 tygodnie, to nie można rozliczać tego przez Paypal ?
(07-01-2016 09:51)kobol5 napisał(a):  czyli jeśli mamy reffback od swojego sponsora, powiedzmy rozliczamyc go raz na 2 tygodnie, to nie można rozliczać tego przez Paypal ?

Dla bezpieczeństwa lepiej nie ;P Ja mam za sobą takie transakcje, ale wszystko było reinwestowane, więc PP nie robił kłopotów, zawsze można rozliczyć się np przez STP, jest tam co prawda prowizja, z którą lepiej przelewać większe kwoty, ale mamy pewność jeśli chodzi o blokady i dostępność szmalu na koncie Smile
Panowie jak mam się tam zalogować ? po zalogowaniu mam cały czas stronke member/view_ad i lecą mi reklamy cały czas po 10 sekund już 20 razy klikałem back to dashboard i nic // adblock
Odpowiedz