Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. » weź to hajsuj !

Autor Wiadomość
RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków
Sprawdź:
13.10

(12-10-2014 18:57)4funsecond napisał(a):  Ostatnio się rozleniwiłem w ch*j ale tak sobie poczytalem twoj dziennik i widzę że dobrze idzie wiec powracam do zarobku. Dzięki tobie Big Grin

czuję się zaszczycony Wink

Facebook normalnie mnie rozwala z tą weryfikacja, wystarczy dodac posta jednego na grupe i od razu weryfikacja, przeszedlem zdjeciowa na dwoch kontach to zaraz chca telefoniczna, ogarnalem jedno konto kazdą metodą juz i sie trzyma na razie, ale jedno z dziesieciu dopiero ! Rolleyes

Masakra

3,69$ - shorte.st
facebook jest tak potezny tyle osób a oni jeszcze potrafia miec takie zabezpieczenia Big Grin Zrobiłem konto dodałem do 5 grup i ban.

dandanielo, dumny członek http://zarabiam.com od Sep 2013.
Jeżeli ma się konto ze stażem to nie banują tak szybko Tongue
Mi zablokowali wczoraj 7 kont -.- Na każdym weryfikacja zdjęciowa.. Czekam na kolejne wpisy Kickster i odezwij sie w końcu na gg Big Grin
14.10

Dzisiaj zdziwko, wstaje sobie o 18 z nocki a tu ponad 4 dolary, a spam o 7 rano, sadzilem ze bedzie okolo 2 dolarów w maksie, supi ^^,

Kupię konta ze stażem na fejsie Smile W rozsądnej cenie oczywiscie Wink

Jarunio odezwalem sie xD

6.32$ - shorte.st
Taka mała reklama(Kick pozolił ^^ ): Kickster się wnerwił na konta od innych i powraca do moich. Ostatnio weryfikacji nie miał, więc teraz mam nadzieję że też nie wyskoczy. Jeśli ktoś chętny to zapraszam na gg: 4995086 ew. PW
16.10

wczoraj malo czasu, dzisiaj tez zalatany, popołudniowa zmiana Heart

wczoraj
2,74$ - shorte.st
dzisiaj
4,90$ - shorte.st
Chciałbym zakomunikować, że nadrobiłem zaległości w Twoim dzienniku. Życzę owocnego i bogatego w wejścia spamu ;*
Glosy: Kickster (+1)
17.10

4second ogarnal mi jedno konto, ale i tak wystarczylo na to by jeszcze moja dziewczyna walnela seryjke spamu

tamte 10 kont to jakas porazka, jedno konto ktore niby mialo jakis tam staż padło po 3 postach na grupie, PADAKA
20 zł wyrzucone w błoto za te 10 kont

4,91$ - shorte.st
18.10

Co tu dużo mówić, utrzymuje stały poziom, żeby było tylko tak jak teraz to będzie ok nawet Smile I bedzie tyle co w tamtym miesiacu. Chociaż wiadomo że jak każdy chciałbym trochę więcej ^^,

5,28$ - shorte.st
Wątek zamknięty