![]() |
Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. (/Temat-Dziennik-Pracy-Kickster-Skracanie-etc-96733) |
Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie etc. - Kickster - 24-08-2014 14:25 Witam Postanowiłem założyć dziennik pracy, aby móc dzielić się z Wami efektami mojego skracania ![]() Jeśli temat jest źle założony proszę o naprowadzenie mnie na właściwą ścieżkę ![]() Więc zacznijmy od wykresu za lipiec ![]() Jest to wykres który przedstawia mój początek przygody ze skracaniem. Łatwo nie było, ale po wkręceniu się w temat wykres za sierpień wygląda juz w sposób następujący ![]() ten smieszny dołek to mój urlop nad morzem, a ten drugi śmieszny DÓŁ to mass ban shorta ![]() Cel na ten miesiąc: 650 zł - zbieram na OC auta średnią jaką muszę osiągnąć na dzień to 10 dolarów, będzie ciężko ale staram się jak mogę CEL 506/650 PS. OC zaplacone na pół roku ;D PS. Nie mentoruję ! Mogę wymienić się poglądami i rozpocząć jakąś współpracę z doświadczonymi skracaczami lub osobami które w skracaniu zaczynają, ale są w stanie pomoc mi w inny sposób ![]() RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - m4t0sh - 24-08-2014 15:50 facebook? fp?/spam? czy może coś innego? RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 24-08-2014 16:59 Nie mam fanpaga jeśli o to chodzi, głownie facebook, grupy itd ![]() RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - mysc - 24-08-2014 18:17 Będę śledził, będę. Nie powiem, że nie ;P RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 24-08-2014 20:00 24.08 Już dzisiaj 7,80 $ i poszedł świeżutki spam, spadam teraz na nocke do pracy, ciekawe jaki będzie wynik rano po powrocie i czy uda mi się tą dychę osiągnąć. Oby ![]() edit: wchodzę sobie na shorta w pracy a tam piękte 10,18 $ więc cel osiągnięty, jeszcze 15 dni ![]() RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 25-08-2014 06:14 25.08
Na bieżąco edytuję pierwszego posta, a więc cele na dzisiaj - zrobić weryfikację zdjęciową u mysc ![]() ![]() - iść spać po nocce ![]() - pobudka około 15stej i mały spamik shorte - spam na drugim koncie facebookowym linkami z shink.in cel niezmiennie 10 dolarów zaczynamy godzina 7:12 0,62/10 RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - takemymoney - 25-08-2014 06:20 Dziennik śledzę i gratuluje wyników. RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 25-08-2014 22:27 25.08 No więc dzisiaj bardzo zły dzien, jedno konto na facebooku które przynosiło największe zyski zostało zbanowane na pisanie postów do 8 września ![]() ![]() Nie udało się tez odblokować kont mysc jutro spróbuję jeszcze raz zarobki ? 7,38/10 i pewnie tej dychy już dzis nie osiągnę ![]() Cele na jutro: - spróbowac zarobić jak najwięcej na koncie zastępczym, co pewnie nie będzie łatwe - koniecznie odblokowac konta mysc gdyż obiecał mi dwa lub jedno konto a to sie przelozy pewnie na wiekszy zarobek ![]() - spróbować zniwelować konkurencje i pozgłaszać konta, jeśli ktoś chce pomóc to odwdzięczę się tym samym jeśli ktoś Wam ukradł pomysł - wcześniej wstać ![]() RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - DawidFB - 25-08-2014 23:10 Fajny dziennik, zachęciłeś mnie aby zacąć ![]() ![]() RE: Dziennik Pracy - Kickster - Skracanie linków - Kickster - 26-08-2014 15:44 26.08
dziś czuje że szału nie będzie, rano zrobiłem spam ale zaraz po jego ukończeniu została nałożona blokada na pisanie postów, no potne się ![]() Jestem teraz bez żadnego konta do spamu do piątku do godziny 20stej plusy? Udało się odblokować kolejne dwa konta u mysc Dodatkowo zrobiłem sposób na wejscia w sharelien.fr z TEGO tematu, zobaczymy co z tego będzie Cele na dziś: - spróbować zrekompensować sobie utratę wejść ze spamu w inny sposób, w jaki ? nie wiem ![]() - odblokować pozostałe konta mysc - może odpocząć od tych linków.. ![]() 2,94/10 |