Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Opłaca się wchodzić z jedną paczką, a później po uzbieraniu np. 30$ dołożyć wpłacić kolejne 20$ na zakup drugiej? Będzie się, to naliczało szybciej niż krew z nosa? Big Grin
Jeśli zamierzasz wpłacić tylko 50$ lub max 100$ to się nie opłaca ale jeśli będziesz miał możliwość sukcesywnego dorzucania $ to jak najbardziej. Mówię tutaj o części typowo zarobkowej , bo jeśli ktoś ma dobrą reklamę do pokazania to można i za 50$ wejść i wykupić kilka jej rodzai
(03-01-2016 19:23)rafi213 napisał(a):  Panowie mieliście podane wyniki jakie osiągnął TM na koniec roku , jak bardzo wzrasta rezerwa,

Czy możesz mi powiedzieć na której stronie te wyniki, albo jeszcze raz napisać lub na PW do mnie? Smile
Można Trafik traktować jako świetne miejsce na reklamę i przy okazji sporo zarobić! Zakup pierwszego adpacka to 50$ + 3.9% i 0.30$ ale mając ich jak ja ponad 170 aktywnych to wiadome, zarobek diametralnie moze wrosnąć. Warto z programu korzystać i rzesza osób dziennie się rejestruje!
3 mln użytkowników już pewnie ponad
Rezerwy programu ponad 38 mln $, proszę znajdzie jakiś inny program o takim rozmachu?
Jaki jest średni zysk miesięczny z jednego referala? Pytam głównie osób które mogą podać wymierne statystyki (mają co najmniej 10 poleconych).
(05-01-2016 00:37)jamroczik napisał(a):  Jaki jest średni zysk miesięczny z jednego referala? Pytam głównie osób które mogą podać wymierne statystyki (mają co najmniej 10 poleconych).

Średni zysk miesięczny z jednego refferala może wahać się od 0$ do 1500$ miesięcznie.

Każda osoba wchodzi z innymi pieniędzmi, według mnie nie da się tego uśrednić Smile
Glosy: scinekm (+1)
niech nam TM żyje jak najdłużej! na razie reinwestycja 100%, za jakiś czas zobaczymy Smile
Glosy: dariuszxdd (+1)
Ile potrzeba czasu aby przy ciągłej reinwestycji zaczynając od 10 paczek dojść do 300?
kolego byl gdzies kalkulator do paczek w trafficmonson poszukaj sobie w inernecie.
ale sądze że to kilka lat by ci zajeło Tongue chyba ze bys co miesiąc dokładał
Właśnie obecnie na telefonie jestem i nie odpale go a taka ciekawość mnie naszla Tongue kilka lat to na pewno nie, widziałem screeny tutaj z 10 paczek do 27 osiągnięte w 47 dni a później przybywają jeszcze szybciej. Zastanawiam się czy to możliwe w okresie załóżmy 7-8 miesięcy
Odpowiedz