Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Ja myślę, że tak Wink Jednak ja czekam z wypłaceniem moich 600$ na 2016 rok, bo zawsze to mniej do oddania US za 2015 Wink
Glosy: dariuszxdd (+1)
(31-12-2015 11:36)Dany_02 napisał(a):  Myślicie, że dziś będą realizowane wypłaty na paypal?

Wypłaty są realizowane codziennie , 24 godziny na dobę, nie ma znaczenia czy to sylwester czy święta kościelne , robi to automat. Sporadycznie tylko jeśli pojawi się jakaś przerwa techniczna lub wystąpi błąd wypłata ma status pending ale do max 24 godzin wchodzi na paypal. Smile
Witam.Mam pytanie,da rade zmienić sponsora w trafficmonson? założyłem konto ponad pół roku temu i nie używałem go,teraz chciałbym wpłacić gotówkę i podpiąć sie pod kogoś innego bo z tym kolesiem nie mam kontaktu...
Nie mozesz zmienic sponsora. Mozesz najwyzej 'porzucic' konto i zalozyc nowe z refa sponsora.
(31-12-2015 12:54)twardy napisał(a):  Nie mozesz zmienic sponsora. Mozesz najwyzej 'porzucic' konto i zalozyc nowe z refa sponsora.

Nie można robić dwóch kont bo oba zablokują Idea.
A ja mam pytanie odnośnie rozliczeń/podatków za zarobioną kasę w TM. Jak to wszystko dokładnie wygląda po stronie TM i po stronie użytkownika ? Jeśli był już taki wątek to proszę skierujcie mnie do do niego, jeśli pamiętacie gdzie już ktoś pisał o tym. Pozdrawiam i Wszystkiego Najlepszego na Nowy 2016 Rok ! Smile
Jesli zarabiacie na tych adpackach głównie, to potrzeba sporych inwestycji. 10% zysku wymaga bardzo duzych obrotów, więc i z US trzeba się starannie rozliczać.
(31-12-2015 12:46)roko1992 napisał(a):  Witam.Mam pytanie,da rade zmienić sponsora w trafficmonson? założyłem konto ponad pół roku temu i nie używałem go,teraz chciałbym wpłacić gotówkę i podpiąć sie pod kogoś innego bo z tym kolesiem nie mam kontaktu...

Nie używałeś konta, czyli nie logowałeś się tam przez pół roku? Jeśli nie logowałeś się przez ostatnio 90 dni to już nie powinieneś mieć dostępu do konta i możesz założyć nowe.
Zmiany w ogladaniu cashlinkow... efekt? Mniej, wrecz prawie wcale cashlinkow od 3 dni Big Grin
zauważyłem , ze teraz już coś mało jest cashlinków , jak tam u pozostałych to wygląda ?
Odpowiedz