Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
@mostow i sprawdz czy kwalifikujesz sie do otrzymywania tej prowizji od poleconych czyli od momentu klikniecia 10 reklam aktywacyjnych nie mineło jeszcze 24 godziny ( licznik odmierzajacy czas na zielono)
Nie minęło. Mija po 22. I zawsze przed czasem te 10 klikam

W entire organizatin mam to:
My Genealogy

#mostow (No Level) sponsored 2 members
patrzysz w zła zakladke , musisz miec poleconych w : Personal Referrals
Też tam mam 2 osoby, imiona i nazwiska, level - none.
O ile dobrze pamiętam w Balance history masz podane źródła zarobków, w tym zyski z poleconych.
Glosy: dariuszxdd (+1)
mostow.
Studziak dobrze ci napisał. A jeżeli jak twierdzisz klikasz reklamy aktywacyjne regularnie i nadal nie otrzymujesz za nich prowizji, to napisz do supportu i opisz sytuacje.
Ja nigdy nie miałem problemów z prowizją od poleconych .

Zasięgnij wiedzy od swojego sponsora, bo mało wiesz o programie ...

Ps. Dzisiaj by było ok. 23 centów, lecz 1 wysyp zniknął i była usterka ,
dzisiaj 11 centów z samych cash linków . opłaca się klikać. Jak by nie było na bułkę jest Smile
A jak widzę u siebie cash linki mimo iż już od jakiegoś czasu paczki pracują, to już jakoś z przyzwyczajenia się klika, ale mieć 10-20 centów a nie mieć Smile
Już jest ok

Dzięki
dobra to teraz niech ktos napisze o której rano są wysypy , bo z tego co zrozumiałem to 0d 1-3 w nocy pierwszy wysyp , i od 6-10 2 wysyp tak?
źle zrozumiałeś.
cofnij się trochę z tematem i tam masz kiedy są wysypy.
cały czas to jest wałkowane ...
to o ile mam się cofnąć , na żadnym nie znalazłem odpowiedzi przejrzałem stąd do 7 strony i nic , proszę o konkretna odpowiedz czy to aż tak dużo?
Odpowiedz