Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(17-10-2019 19:13)Vicek napisał(a): Witam od prawie miesiaca nie mam zadnej nowej ankiety,mam kompletny uzupelniony profil,ktoś pomoże?? brakuje tylko 0,30 do wypłaty,kiedy najczesniej wpadaja???
Wydaje mi się że to wszystko randomowo, ale ja zauważyłem że bodajże najwięcej ankiet miałem o 2 rano, jednkże ankiety trafiały się o każdej godzinie
ja mam pecha ostatnio do ankiet najpierw tłumaczenie z rosyjskiego na angielski nie zaliczyli nie wiem czemu mimo że znam 2 języki później ankieta z kamerką aby połączyć się z innym kto wypełnia ankietę oczywiście anulowałem teraz ankieta że mam z kimś pogadać przez głośnik oczywiście też anulowałem
Ja dziś miałem 2 ankiety w tym samym czasie, miałem też właśnie za 1f i jeżeli to ta sama ankieta co ty miałeś, to w jednym pytaniu trzeba było zaznaczyć Other i wpisać bodajże piąte słowo z podanego tam zdania, a w kolejnym pytaniu chyba czwarte słowo z podanego zdania.
EDIT: Wow ale dziś sypie ankietami Kolejna za funta
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2019 18:57 przez skylones.)
dziś po 10 wyświetliły mi się 2 ankiety w tym samym czasie od tego samego badacza ale na inny temat i każda za 1,25 £ ale udało się zrobić tylko jedną drugiej już nie było przed chwilą kolejna ankieta za 3,50£