Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
A u mnie nadal lipa...
Wysłałem ticketa z prośbą o nowe hasło 22.12.2015 i zero odpowiedzi do dzisiaj ...
Czy miał ktoś z Was taką sytuację, że tak długo czekał na kontakt od supportu???
@Leos2011
Trafiłeś akurat na okres świąteczny. Proponuję jeszcze, abyś napisał do sponsora, niech on też do nich napisze, czasem to pomaga i przyspiesza odpowiedź.
Odezwij się do mnie na priv i napisz dokładnie jaki masz problem
Glosy: dariuszxdd (+1)
(28-12-2015 09:50)todek78 napisał(a):  @Leos2011
Trafiłeś akurat na okres świąteczny. Proponuję jeszcze, abyś napisał do sponsora, niech on też do nich napisze, czasem to pomaga i przyspiesza odpowiedź.
Odezwij się do mnie na priv i napisz dokładnie jaki masz problem

Niestety mój sponsor chyba się już tutaj nie bawi...
Pozostaje mi przeczekać ten okres świąteczno - noworoczny i czekać na info od TM.
Kupiłem adpacki 23 grudnia i do tej pory ich nie otrzymałem. Co jest grane?

dom3l3k, członek http://zarabiam.com od Oct 2010.
W jaki sposób płaciłeś?
(28-12-2015 11:10)dom3lek napisał(a):  Kupiłem adpacki 23 grudnia i do tej pory ich nie otrzymałem. Co jest grane?

I ile paczek kupiłeś ? Przy wielkich sumach trochę to może potrwać, choć czasami i te mniejsze wyrywkowo są sprawdzane.
(28-12-2015 11:10)dom3lek napisał(a):  Kupiłem adpacki 23 grudnia i do tej pory ich nie otrzymałem. Co jest grane?

Najprościej napisać do supportu podając ID transakcji z procesora, z którego płaciłeś. Ew. napisz do sponsora i on niech też pisze. Jak masz fb to możesz rzucić też na oficjalnej grupie TM, widziałem już kilka wpisów, gdzie sam Charles odpowiedział na nie i szybko załatwił sprawę. Zdarza się czasem i akurat trafiło na Ciebie, ale zawsze jest to naprawiane, więc cierpliwie czekaj i kontaktuj się z TM
Glosy: dariuszxdd (+1)
Jaki zmienić swój adres PayPal do wypłat, trzeba pisać do supportu czy jest jakaś szybsza opcja?

[Obrazek: 36.png]
(28-12-2015 17:06)thomasward napisał(a):  Jaki zmienić swój adres PayPal do wypłat, trzeba pisać do supportu czy jest jakaś szybsza opcja?

dwie strony wcześniej jest o tym napisane Smile Wystarczy zrobić jakąkolwiek wpłatę z nowego paypala i nam podmieni może to być nawet kupiona usługa reklamy w cash links za 5$ lub 1 ad pack .
(28-12-2015 17:06)thomasward napisał(a):  Jaki zmienić swój adres PayPal do wypłat, trzeba pisać do supportu czy jest jakaś szybsza opcja?

Nie chce być nie miły, ale gdzie są wasi Sponsorzy ?
Żeby o takie błahe sprawy pisać co 10 komentarz ??
Odpowiedz