Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A u mnie nadal lipa...
Wysłałem ticketa z prośbą o nowe hasło 22.12.2015 i zero odpowiedzi do dzisiaj ...
Czy miał ktoś z Was taką sytuację, że tak długo czekał na kontakt od supportu???
@Leos2011
Trafiłeś akurat na okres świąteczny. Proponuję jeszcze, abyś napisał do sponsora, niech on też do nich napisze, czasem to pomaga i przyspiesza odpowiedź.
Odezwij się do mnie na priv i napisz dokładnie jaki masz problem
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-12-2015 09:51 przez todek78.)
(28-12-2015 09:50)todek78 napisał(a): @Leos2011
Trafiłeś akurat na okres świąteczny. Proponuję jeszcze, abyś napisał do sponsora, niech on też do nich napisze, czasem to pomaga i przyspiesza odpowiedź.
Odezwij się do mnie na priv i napisz dokładnie jaki masz problem
Niestety mój sponsor chyba się już tutaj nie bawi...
Pozostaje mi przeczekać ten okres świąteczno - noworoczny i czekać na info od TM.
(28-12-2015 11:10)dom3lek napisał(a): Kupiłem adpacki 23 grudnia i do tej pory ich nie otrzymałem. Co jest grane?
Najprościej napisać do supportu podając ID transakcji z procesora, z którego płaciłeś. Ew. napisz do sponsora i on niech też pisze. Jak masz fb to możesz rzucić też na oficjalnej grupie TM, widziałem już kilka wpisów, gdzie sam Charles odpowiedział na nie i szybko załatwił sprawę. Zdarza się czasem i akurat trafiło na Ciebie, ale zawsze jest to naprawiane, więc cierpliwie czekaj i kontaktuj się z TM
(28-12-2015 17:06)thomasward napisał(a): Jaki zmienić swój adres PayPal do wypłat, trzeba pisać do supportu czy jest jakaś szybsza opcja?
dwie strony wcześniej jest o tym napisane Wystarczy zrobić jakąkolwiek wpłatę z nowego paypala i nam podmieni może to być nawet kupiona usługa reklamy w cash links za 5$ lub 1 ad pack .