(27-12-2015 20:14)netes13 napisał(a): (27-12-2015 19:37)dariuszxdd napisał(a): netes13 dobierz Sponsora mądrze. Jest na tym forum kilku dobrych liderów, którzy pomagają swoim poleconym i są w kontakcie ( uważam że ja do nich również należę )
Popatrz i dobierz takiego lidera, który będzie z tobą cały czas w kontakcie i który wprowadzi cie do biznesu profesjonalnie, bo dobierając złego Sponsora, może okazać się że nie rozwijasz się tylko stoisz w miejscu.
Czym się kierować przy wyborze?
Wiedzą na temat Firmy. ( jak i temat Marketingu Sieciowego) oraz pomocą jaką ma zamiar dany Sponsor ci służyć.
Taki który nie zbiera ludzi tylko i wyłącznie dla prowizji, ale po to by pomagać innym i ciągnąć ich ze sobą do przodu
Pamiętaj że Lider, Sponsor u którego nie jesteś, nie ma potrzeby pomagania. Po to są linki partnerskie, i dołączając do firmy pod daną osobą, możesz pisać do swojego Sponsora, jego obowiązkiem powinna być wszelka pomoc.
Ja dla swojego zespołu poświęcam mnóstwo czasu i z tygodnia na tydzień co raz więcej mam wiadomości itp, ale Ja to lubię, TM płaci mi przecież za to że pomagam swoim poleconym. Dostaję również mnóstwo wiadomości od ludzi co już są w TM, ale ich Sponsor am ich w 4 literach. Raz w czas pomogę, ale dlaczego mam poświęcać czas dla ludzi którzy uważają, że sami sobie poradzą, lub podejmują decyzję zbyt pochopnie i nawet nie interesują się kto kryje się za linkiem partnerskim