Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
rafi213
Mała poprawka - nie musi to być adpack Wink wystarczy np. cashlinki za 1$ Smile
Glosy: dariuszxdd (+1)
dokładnie, wystarczy jaka kolwiek usługa reklamowa Smile
(26-12-2015 23:37)rafi213 napisał(a):  Przy okazji dodać tez należy iż jeśli ktoś chciałby zmienić swój paypal do wypłat z jakiegoś powodu to najszybszym sposobem jest kupno 1 ad packa z nowego paypala , wtedy stary jest zastępowany nowym.

Dobrze wiedziec, czyli tu zakup paczek poprzez paypal caly czas funkcjonuje ?duzo osob tak kupuje paczki , sa jakies staty ile tego dziennie sprzedaja poprzez paypal.
Czy da się zdobyć jakoś sponsora ponieważ podczas rejestracji nie dokonałem tego ?

misiuks11, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2015.
Jeśli masz jako sponsora TM, to mozesz do nich napisać i poprosić o przeniesienie pod konkretną osobę. Jesli nie, to gorzej, ew. prośba o usunięcie konta i założenie nowego pod wybranego sponsora
Szukam kogoś, kto mi wszystko ładnie wytłumaczy jak najlepiej działać w TM. Na początku mógłbym zainwestować tylko 1000 pln, ale potem byłbym w stanie dołożyć więcej.
Wysłałem do Ciebie prywatną wiadomość. Jeśli interesuje Cię współpraca, to zapraszam.
Mój numer telefonu 501 676 001
netes13 dobierz Sponsora mądrze. Jest na tym forum kilku dobrych liderów, którzy pomagają swoim poleconym i są w kontakcie ( uważam że ja do nich również należę )
Popatrz i dobierz takiego lidera, który będzie z tobą cały czas w kontakcie i który wprowadzi cie do biznesu profesjonalnie, bo dobierając złego Sponsora, może okazać się że nie rozwijasz się tylko stoisz w miejscu.
Glosy: todek78 (+1)
Myślę że z czystym sumieniem siebie mogę polecić. Pracuje przed komputerem więc jestem dostępny cały czas, swoich poleconym pomagam od A do Z, nawet z promowaniem i pozyskiwaniem poleconych. Odezwij się na priv Smile
(27-12-2015 19:37)dariuszxdd napisał(a):  netes13 dobierz Sponsora mądrze. Jest na tym forum kilku dobrych liderów, którzy pomagają swoim poleconym i są w kontakcie ( uważam że ja do nich również należę )
Popatrz i dobierz takiego lidera, który będzie z tobą cały czas w kontakcie i który wprowadzi cie do biznesu profesjonalnie, bo dobierając złego Sponsora, może okazać się że nie rozwijasz się tylko stoisz w miejscu.

Czym się kierować przy wyborze?
Odpowiedz