Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Oszukiwałeś? Zajrzyj!

Autor Wiadomość
RE: Oszukiwałeś? Zajrzyj!
Sprawdź:
Dzięki MyBijacz Wink Teraz jestem spokojny.
A jeżeli mam kompa stacjonarnego i na nim jedno konto i lapka z innym połączeniem internetowym + zmienne ip. to jeżeli zrobiłem fake konta każde na innym ip z lapka to mogą coś mi zrobić (e-maile z o2.pl więc są takie same tylko końcówki inne). Bo w końcu moje konto było na stacjonarnym - 1 ip, a konta fake każde na innym ip tyle ze w treści takie same e-maile ..
ALeXander:
No możesz mieć kłopoty, chyba że zrobili ich więcej niż 5.
kenny3578:
Nie masz się czym przejmować. Wyżej napisałem że jeżeli masz mniej niż 5 kont fake to Ci nic nie zrobią.
My Bijacz - tylko każde z tych kont na innym ip więc jak do tego mają dojść?
Nie wiem do kładnie o co Ci chodzi, zrozumiałem tak że masz 2 nety w domu. Może i źle ale jeżeli masz 1 internet to może być coś takiego. To co że masz zmienne IP, ja też mam i co? W IP jak zmienisz to zmienia Ci się tylko końcówka, reszta zostaje taka sama. I nie ma to różnicy czy na PC czy laptopie, na obu jest to samo IP. Wejdziesz na PC zmienisz IP i takie samo będzie na laptopie. Dlatego nie ma czegoś takiego jak np ściąganie z rapida na obu komputerach w tym samym momencie bo oba mają to samo IP. Już rozumiesz? Jak ja źle coś zrozumiałem to opisz to dokładniej bo sam do końca nie jestem pewny czy o to Ci właśnie chodzi Smile
potrzebuje jeszcze 2 znajomych do 20 ;p ale nikomu sie nie chce zakladac ;p jak zrobie te 2 konta fake to mnie zbanuja ? ^^
A masz jakieś inne fake? Jak nie to możesz zrobić sobie te 2, ale jak już masz je robić to nie rób byle jakich. Zrób jakieś konkretne e-mail'e i dane też podaj ale takie żeby nie były wymyślone np "kjndsols". Tak nie rób. Smile
Jeżeli nie masz już więcej niż 5 kont fake to możesz robić te 2 konta. Postaraj się też zrobić jakieś sensowne nazwy e-mail'i i nie wpisuj danych typu "jnewivis".
MyBijacz, na obu kompach mam inne ip i inne nety, a w ip nie zmienia mi się końcówka tylko wszystko, każda liczba tylko kropki zostają Wink A z rapida na free mogę ściągać jednocześnie na lapku i pc. Na PC później 15 min przerwy a na lapku odłączam i podłączam neta i mogę jechać dalej. A co do problemu to już mam odp.
Spoko. źle po prostu zrozumiałem
Pisałem już im kilka razy e-maila, że oszukiwałem chyba z miesiąc temu i do dzisiaj nie dostałem od nich odpowiedzi :/.

Zakładałem tylko 20 fake e-mail, z czego razem mam zaproszonych 41 osob...
Poczekam jeszcze do Marcowego Restocku, jakby się do mnie przyczepili mam 2 dowody, że wysyłałem e-maila z przyznaniem się i mają lipe ;p.
Odpowiedz