Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com

Autor Wiadomość
RE: [ZAPISY] Drugi ZLOT użytkowników Zarabiam.com
Sprawdź:
(29-06-2016 22:16)DDK napisał(a):  
(29-06-2016 20:41)nitram napisał(a):  No dokładnie tak może to nie jest go pro 4 ale porównując cenę jakość to xiaomi yi bardzo dobrze wychodzi, nagrywałem i jestem zadowolony jak coś konkretniejszego nagram to wrzucę Smile Czekam na info odnośnie szczegółowych informacji i jakiś godzin kto kiedy będzie albo od kiedy można być ?

Ja koło 16 mam być w Warszawie po Kaspirka i jego żonę więc 18-19 będziemy na miejscu zależy jak będzie się jechać Cool

Byłem w zeszły weekend w Kielcach. Pomiędzy Radomiem a Skarżyskiem, jest budowa drogi, więc na kilku kilometrach jest ciężko z wyprzedzaniem. Dodatkowo w Radomiu można trochę postać.

Radzę również uważać na pieski, często stoją za Radomiem na takim zgórku (nie pamiętam teraz miejscowości i suszą w obie strony) Angry

[Obrazek: giphy.gif]
Glosy: DDK (+1), jarunioo7 (+1)
(29-06-2016 22:33)MLN napisał(a):  
(29-06-2016 22:16)DDK napisał(a):  
(29-06-2016 20:41)nitram napisał(a):  No dokładnie tak może to nie jest go pro 4 ale porównując cenę jakość to xiaomi yi bardzo dobrze wychodzi, nagrywałem i jestem zadowolony jak coś konkretniejszego nagram to wrzucę Smile Czekam na info odnośnie szczegółowych informacji i jakiś godzin kto kiedy będzie albo od kiedy można być ?

Ja koło 16 mam być w Warszawie po Kaspirka i jego żonę więc 18-19 będziemy na miejscu zależy jak będzie się jechać Cool

Byłem w zeszły weekend w Kielcach. Pomiędzy Radomiem a Skarżyskiem, jest budowa drogi, więc na kilku kilometrach jest ciężko z wyprzedzaniem. Dodatkowo w Radomiu można trochę postać.

Radzę również uważać na pieski, często stoją za Radomiem na takim zgórku (nie pamiętam teraz miejscowości i suszą w obie strony) Angry

Ta są rejony, gdzie co zabudowany stoją, dosłownie o każdej porze dnia i nocy...Uwaga na Wąchock, Parszów i Skarżysko..+ czarne e60 na e7(TK 4425L) bo prowokuje jak tylko może Big Grin
Ogólnie jak ktoś jedzie z Warszawy lub okolic to najlepiej Radom->Iłża->Starachowice->Bocheniec Smile
Glosy: DDK (+1)
Dlatego jak zawsze wyruszam w trase to od razu yanosika odpalam Wink Uratował mi tyle razy skórę.. Rolleyes
DDK Janosika się odpali i dla ciebie nigdzie nie będą stali i jesteśmy na 17 Smile haha

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka

Wynajmę sygnature
Glosy: DDK (+1)
Mam CB radio + Yanosika więc damy radę Tongue Poza tym nie będę pruć bo szkoda prawka i na mandaty Big Grin

No i wiadomo, nie zatrzymają bo wbijam na miasto Passatem LolLolLol

Glosy: Giorgios (+1)
Będzie zlot passerati ?Big Grin

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
Glosy: mahuzz (+1)
(30-06-2016 22:27)nitram napisał(a):  Będzie zlot passerati ?Big Grin

Same #JanuszeByznseu Jerk

[Obrazek: giphy.gif]
(30-06-2016 16:50)DDK napisał(a):  Mam CB radio + Yanosika więc damy radę Tongue Poza tym nie będę pruć bo szkoda prawka i na mandaty Big Grin

No i wiadomo, nie zatrzymają bo wbijam na miasto Passatem LolLolLol

wczoraj mnie drapneli w zabudowanym 80~ + wyprzedzanie zaraz za pasami na podwójnej ciągłej, na zegarku 21:02 więc wiadomo dlaczego się spieszyłem, zobaczyłem lizak, kazał zjechać, chuchnąć i powiedział:
-chcesz z nami postać czy na mecz spadasz?
-spadam Big Grin
-no to spadaj Big Grin

imprezaimpreza

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Glosy: damianus627 (+1), surfer0700 (+1), rayden (+1), grubyst (+1), zbyszeq (+1), jarunioo7 (+1), DDK (+1)
Jak o 21:02 Cie złapali to pewnie gola nie zobaczyłeś Jerk2
Glosy: ZexKox (+1), Mauorycy (+1)
Siema Panowie i Panie Smile

podbijam temat aby przypomnieć wszystkim zlotowiczom podstawowe informacje bo za 4 dni się spotykamy !! Smile

Miejsce/adres zlotu:

Ośrodek Wypoczynkowy "PTASZYNIEC"
Bocheniec 55A
28-366 Małogoszcz

Koszty: 90zł za 2 dni noclegu w osrodku, jeśli ktoś wpłacił tylko zaliczkę pozostałość może uregulować na miejscu, jeśli ktoś zapłacił za całość z góry to ma więcej obowiązkowych wydatków mieć nie będzie.
Nitram będzie ścigał dłużników i w razie problemów zgłaszał do krajowego rejestru długów Jerk2impreza

Telefonicznie poinformowano mnie że na miejscu będzie możliwość na luźno z dnia na dzień zarezerwowania dodatkowego paintballu (nieobowiązkowo) cena to około 50zł za osobę.
Na terenie podobno znajdują się korty tenisowe, boisko do piłki nożnej i siatkówki, boisko do siatkówki plażowej, więc fajnie jak ktoś weźmie piłkę do siatkówki będzie można się rozerwać oczekując na przyjezdnych.

Godzina hotelowa rozpoczyna się w piątek o godzinie 14:00 czyli od tej godziny będzie można swoje rzeczy zostawić w domkach, no i zapewne w niedziele o godzinie 14:00 będzie się kończyć.

W razie pytań/problemów skontaktować się można będzie ze mną pod numerem:
[wymoderowano]

Nawigacyjnie wydaje mi się że Mauorycy i @[GoblinX] chyba najwięcej będą w stanie Nas wspomóc, bo po temacie widać że to ich okolice Smile

Warto zaopatrzyć się w to co kto lubi pić czy jeść, wspólnej zrzuty nie robiliśmy bo wiadomo że jeden woli piwko drugi whisky, trzeci grilowaną paprykę i pieczarki a jeszcze inny krwawe mięcho Tongue
Moja połowka preferuje hurtowe ilości wina (pomegranate - kryptoreklama Big Grinimpreza) więc takowe będzie spożywać, ja natomiast whiskacza bo po nim odczuwam mniejszego kaca Tongue tutaj myślę że indywidualne preferencje każdego z Was zaważają Smile
W pobliżu ośrodka jak już koledzy wyżej wspomnieli jest sporo marketów, więc można przed metą po drodze zahaczyć i się zaopatrzyć.

Zastanawiam się również czy wynająć Nam od razu na 2 dni te palenisko u nich, czy wynająć go wyłącznie na sobotę a w piątek lepiej będzie zrobić jakiś grill w pobliżu domków (wtedy kilka małych grilli mógłbym dokupić - ewentualnie jak ktoś jakiś ma jakieś własne i miejsce w bagażniku to mógłby zabrać - nasz grillmistrz to ogarnie) - nie znam ośrodka więc dopiero na miejscu będziemy w stanie ocenić jaka opcja byłaby lepsza.

Warto zabrać ze sobą jakiś ręcznik czy koc, bo jeśli będzie tam kawałek plaży czy trawki to na pewno każdemu z Was się przyda, może jakieś klapki dla wygody, w sumie sami wiecie bez czego nie możecie żyć =)

W razie dodatkowych pytań piszcie śmiało tutaj lub na pw, a w wątku postaram się rozwijać wątpliwości na dodatkowe pytania Smile

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Glosy: jarunioo7 (+1), Assasinoo (+1)
Odpowiedz