Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Drobne pożyczki na PayPal

Autor Wiadomość
RE: Drobne pożyczki na PayPal
Sprawdź:
Szybko i bezproblemowo, polecam użytkownika!

[Obrazek: 79InhLR.png]
Aktualne Wink
Polecam ! Smile
Glosy: Captain (+1)
Temat jest aktualny.
Pożyczki aktualne, oprócz PayPala może być też na konto bankowe jeśli komuś PayPal nie odpowiada Wink

Hybrid1990 dodał notatkę do tego postu 17-02-2019 20:03 ponieważ:

Nieregulaminowe podbicie tematu. +20%

Polecam !
Przeczytajcie sobie pierwsze posty i co kolega full pisal do capitana a za 3 lata ,sam to właśnie zrobił a kilka dni temu na gg sepil o 40zl pożyczki jak wszystkich na zarabiam przekręcił i ban ,szok

szkrot, dumny członek http://zarabiam.com od Aug 2011.
Witam, czy z dwoma opiniami (pozytywnymi) z tego forum od bardzo zaufanych osób, którzy przeprowadzili tu już kilkaset transakcji otrzymanie pożyczki jest możliwe?

Jeżeli byłaby potrzeba mogę podesłać swoje dane osobowe. Bardzo tego teraz potrzebuje.
Jak wysłałeś im pieniądze przy wymianach jako pierwszy, a tak na pewno było, to tak naprawdę są to żadne pozytywne opinie, i nie powinno się ich brać pod uwagę. No ale decyzja należy do Captain'a, ja na jego miejscu nie dałbym ci niestety nawet złamanego grosza.

[Obrazek: mentoring.png]
Glosy: Bartek | MF (+1)
A opinie z innego też znanego serwisu Pece******.pl??

Mam tam kilka opini, i to każdy mi pierwszy dawał

Hybrid1990 dodał notatkę do tego postu 05-03-2019 20:32 ponieważ:

No to już uzgadniaj z Captain'em.

Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: