![]() |
Drobne pożyczki na PayPal - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Wykonam (/Forum-Wykonam-330) +---- Wątek: Drobne pożyczki na PayPal (/Temat-Drobne-pozyczki-na-PayPal-122535) |
Drobne pożyczki na PayPal - Captain - 15-10-2015 10:08 Nie wiem czy to odpowiedni dział na ten temat jeśli nie to prosze przenieść gdzie trzeba. Kiedyś już oferowałem tutaj drobne pożyczki (typu 100-200zł) na pp, ale zawiesiłem tę działalność, teraz jednak ją wznawiam. Tak więc: Oferuje drobne pożyczki na PayPal do kwoty max 200zł na osobę (jednocześnie mogę udzielić pożyczki kilku osobom bo nie mam niewiadomo ile środków). - Czas na spłacenie pożyczki wynosi miesiąc i do oddania cała kwota +20%. Czyli w przypadku 200zł będzie do oddania 240zł. - Czas na oddanie pożyczki to miesiąc. Jeżeli ktoś nie będzie mógł oddać w terminie to istnieje opcja przedłużenia czasu o kolejny miesiac ale z dodatkowym 20% od kwoty z poprzednim procentem (czyli +20% od kwoty 240zł z poprzedniego przykładu). - Pożyczam tylko na PayPal bo tam mam wolne środki. - Wszelkie ustalenia i załatwiania spraw z pożyczkami wyłącznie poprzez PW na forum. Żadnych gg czy innych komunikatorów. Zastrzegam jednak, ze pożyczek udzielam wyłącznie zaufanym użytkownikom na forum, mającym dużo postów, udzielającym się etc. Ktoś nowy z małą iloscią postów pożyczki nie dostanie. A i wśród zaufanych będę wybiórczo decydował komu pożyczyć, a komu nie, w końcu to moje ryzyko ![]() - Pożyczki udzielam w ciągu do 24 godzin od czasu napisania do mnie. Jeśli jednak w tym czasie w ogóle Ci nie odpiszę to znaczy iż pożyczki nie otrzymasz bo nie wygladasz na wystarczająco zaufanego użytkownika (;p) lub skończyły mi się środki na pp (nie zawsze będę miał czas wszystkim odpisywac i tłumaczyc dlaczego akurat im nie pożyczę, zwłaszcza jeśli zainteresowanych będzie sporo. Tak wiec jeśli nie odpisze w ciągu 24 godzin to znaczy, ze z pożyczki nici). Zainteresowani pisać w PW. Zagladam na forum pare razy dziennie, ale głownie w godzinach wieczornych, wiec czasem będziecie musieli nieco poczekac na odpowiedź (w sensie, zeby mi znowu nie pisały osoby które chcą pożyczke na teraz natychmiast, a nie na jutro, bo za 2 godziny juz będzie za późno etc). Pozdrawiam RE: Drobne pożyczki na PayPal - kingkong - 15-10-2015 22:35 lichwa rak ludzkości ![]() ![]() RE: Drobne pożyczki na PayPal - Captain - 16-10-2015 16:26 Żadnej lichwy tutaj nie ma, 20% to dobry procent i zresztą minimalny, bo z mniejszym by mi się nie opłacało czegoś takiego organizować i ryzykować trafienie na oszusta. RE: Drobne pożyczki na PayPal - Frix93 - 19-10-2015 18:09 Napisałem na pw ![]() RE: Drobne pożyczki na PayPal - Captain - 19-10-2015 21:39 Odpisałem ![]() RE: Drobne pożyczki na PayPal - full2000 - 19-10-2015 21:59 @[Captain] serio? ![]() staż to nie wszystko, jak potem będziesz dochodził swoich racji? RE: Drobne pożyczki na PayPal - Captain - 19-10-2015 23:26 A czy komuś opłaca się dostać tutaj bana (w końcu zasady podobne jak przy innych oszustwach np w forumowych transakcjach handlowych) na koncie gdzie ma dużo postów, reputacje, gdzie udzielał się z rok czy parę lat, tylko po to aby ukraść 100 czy 200zł? Po za tym pożyczałem już niejednej osobie (już kiedyś prowadziłem taką działalność) i źle na tym nie wyszedłem. Wśród aktywnych użytkowników, ze sporą ilością postów, reputacją etc raczej rzadko się trafiają oszuści, a takim co dopiero się zarejestrowali, albo mają tylko z kilkanascie-kilkadziesiat postów i nic po za tym to wiadomo, ze się nie pożycza ![]() RE: Drobne pożyczki na PayPal - full2000 - 20-10-2015 12:01 @[Captain] w porządku ale czy w takim razie komuś z tak spędzonym czasem na forum, reputacją, ilością postów etc. będzie się chciało brać pożyczkę 200 zł i oddawać 240 ? Wydaje mi się że tacy użytkownicy potrafią zarobić np. 200 zł ... może się mylę. Jeżeli narobiłem zbędnego offtopu to przepraszam ! Ja Ci szczerze życzę powodzenia w prowadzeniu działalności ! ![]() RE: Drobne pożyczki na PayPal - Kemesz - 20-10-2015 12:06 20%.. Powodzenia! RE: Drobne pożyczki na PayPal - Captain - 23-10-2015 15:40 Nadal aktualne. |