Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Appki - Czy to koniec?

Autor Wiadomość
RE: Appki - Czy to koniec?
Sprawdź:
Kumpel właśnie mi napisał że nie używał apki stała sobie na koncie i również mu zniknęła. A wiem bo 2 dni temu dopiero kupił apki... chyba że były używane wcześniej przez sprzedawcę.
I dobrze, bo już mam dosyć tego spamu na fb - zamiast widzieć posty od znajomych, to ciągle jakiś syf się pokazuje, to już naprawdę stało się zbyt monotonne i wkurzające. Już dawno fb powinno się za to zabrać i zablokować te apki.

[Obrazek: giphy.gif]
Glosy: explrlz (+1), Jatutylkopatrze (+1)
I mi dziś appka poszła Big Grin

Annaka, dlatego ,że konto pewnie z jednego ip było logowane wiele razy na inne konta. Ja do tego używam tora :_)
Zarobki serwisów sms znacznie spadną

mateusz2045, dumny członek http://zarabiam.com od Mar 2015.
No tak bo u mnie korzystałem z konta z apką moje prywatne i moja dziewczyna z jednego ip.
A zarobki strasznie spadły widać po top 15 w serwisach :/ Oby się udało coś ogarnąć.
Moja jeszcze stoi, ale nie używam jej od kilku dobrych tygodni Wink

Jak się cieszę, że apki padają większe pole do popisu Big Grin
A zaczniesz używać jeden błąd i po radości, wiem co mówię Big Grin
Glosy: Maersk (+1)
A używacie skryptu do obsługi apki, tego co był wcześniej, czy któregoś z tych nowych ulepszonych ?
Ja cały czas używam starego skryptu po lekkim update (zmiany) chyba w maju były.
(26-09-2015 15:07)AnnaKa napisał(a):  A zaczniesz używać jeden błąd i po radości, wiem co mówię Big Grin

@AnnaKa mi zbytnio nie zależy na app bo mam inne narzędzie i jak apki tak szybko padają to będzie mniejsza konkurencja Smile
Odpowiedz