Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
witam
może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego jak dodam jakies kredyty w opcji promowania strony to na dzień następny robi mi sie ujemna ilośc i to o wiele większa, jak ją wyrównam się robią minus dziesiątki a potem setki, teraz mam -285
Admin na grupie FB napisał że obecnie już jest co godzina średnio ponad 100 tys. logowań do TM
Rok 2016 zapowiada się bardzo obiecująco na pewno podskoczymy w alexa.
Ps. Pytanie do osób które już długo zarabiają w TM , czy znacząco zwiększyliście wypłaty w związku ze świętami? Ja staram się utrzymywać cały czas stały poziom paczek i zrobiłem wypłaty tyle co zwykle no może podniosłem poziom o 10%. Myślę też że większość tak robi i nie zauważyłem jakoś zwiększonych wypłat na grupach. Dbajmy o stabilność, zlecając mniej więcej co jakiś czas równe wypłaty a TM odpłaci nam z pewnością jeszcze długoterminowym, bezproblemowym działaniem.
No właśnie widziałem tą wiadomość i już wiem czemu są problemy ze stroną. powinni nowe serwery dołożyć
Co do paczek i wypłat, ja również staram się wypłacać stabilnie ok 250-300$ tygodniowo i robię tak od miesiąca, a święta nie wpłynęły na zmianę tej strategii
Słyszałem również że w lutym ma być event w Las Vegas, więc stan procesorów zapewne powiększy się znacznie, bo w mimo wszystko USA nie jest mocno zaangażowane w TM. Jeszcze nie jest
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2015 21:52 przez todek78.)
To oznacza że na twoją stronę weszło więcej osób niż miało być w planach,
Możesz po prostu dokupować i wyzerować ten minus, lub usunąć tę kampanie i dodać nową Drugie wyjście jest na pewno korzystniejsze
U mnie katastrofa...
Od wczoraj wieczorem nie mogę się zalogować, zapomniałem hasła...
Wysłałem wczoraj prośbę o nowe hasło ale do teraz żadnej odpowiedzi od supportu...
Heh z tym logowaniem rzeczywiście ostatnio jest problem, ja też musiałem dzisiaj 2 razy resetować hasło, w moim przypadku jednak mejle z nowym hasłem dochodzą natychmiast
Świeża porcja cash linków częstować się I dzisiaj zaliczy bez żadnych kombinacji bynajmniej u mnie na firefox, wygląda na to że naprawili ten błąd ze złym capcha.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2015 22:32 przez rafi213.)