Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Fajnie ze jest wyjasnione, pare stron wczesniej wyjasnione jest to samo, jak z reszta wspomnialem w poprzednim poscie. Wspomnialem rowniez, ze sposob ten niestety nie dziala, przynajmniej u mnie. Ale musze sie poprawic, nie dziala on tylko w 95% przypadkow. CZASAMI, bardzo rzadko, ale czasami faktycznie pomaga.
Szkoda tylko, ze trwa to juz sporo czasu, a wciaz nie moga naprawic, i trzeba ratowac sie sztuczkami, ktore tez skutecznosc maja rozna. Ja to ja, przy paczkach to i tak zarobek z cashowek niewielki, ale jak mi refy spamuja, ze nie beda klikac linkow bo wczesniej co 2gi link logout, a teraz nonstop tez maja wrong clicki...Ciezko sie poleca cos, w czym tyle rzeczy nie dziala.
Cashlinki sypie, że aż miło, a to wszytko dlatego, że je w końcu Admin włączył. Ile ludzie narzekało, że nie ma co klikać hehe, a teraz wszyscy 0.02$ klikają aż huczy
Banery włączył też z usługi rotatora linków od paru tygodni, tak to w drugiej i pozostałych liniach się nie włączały, da to efekt w alexa na naszą korzyść na pewno, kiedy cashlinki rzesza ludzi klika i efekt banerów wzrósł diametralnie
@Dziubla
Mi dziś też ta metoda nie zadziałała Ale za pierwszym razem, bo powtórzyłem operację jeszcze raz z grafiką w nowej karcie i weszło Uczmy się cierpliwości bo nie wszystko w życiu przychodzi łatwo Im trudniej przychodzi tym lepiej smakuje
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2015 08:17 przez todek78.)
takie komunikaty są czasami, kiedy potrzeba gdzieś wprowadzić poprawkę gdzie niestety trzeba ograniczyć dostęp.
tam ludzie pracują niemal 24h na dobę. My widzimy od zewnątrz wszystko, ale od wewnątrz jest masa pracy a z coraz większą ilością ludzi co raz więcej Ludzi do pracy potrzebują i ciągle są robione szkolenia po czym Charless zatrudnia pracowników do pilnowania tego wszystkiego.
taki komunikat również może się pojawić w równej godzinie naliczeń, odciążają w ten sposób server.
Jak widzicie miedzy pełnymi godzinami nie ma dostępu do Cash Links oraz do reklam aktywacyjnych, również w celu odciążenia serverów, w ten sposób podział dociera równo do wszystkich użytkowników którzy kwalifikują się do naliczeń
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-12-2015 12:29 przez dariuszxdd.)