Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Klikanie w Cash Links jest opłacalne. W końcu szybciej możemy zdobyć "upragnione" $50 do kolejnej paczki, lub po prostu dorobić sobie parę dolarów i wypłacić, jeżeli ktoś jest w potrzebie Wink

Dany_02 Sprawdź zakładkę "Spam". Poza tym, jeśli masz adres email inny niż Gmail lub Yahoo, to możesz mieć problem z odbieraniem maili od nich.
Czy ktoś z was miał tak że po kliknięciu w "surfing" pojawiała się pusta strona? Chrome, Firefox, Opera to samo. Avast i Malwarebytes nic nie znalazły, google nie pomogło. Na telefonie pod tym samym wifi normalnie działa więc moge wyklikać 10 reklam dziennie. W Paidverts ten sam problem.
A czy ktos wie moze cos na temat logowania sie przez telefon w większych miastach Big Grin!? Wyskakuje mi ze ktos uzywa juz danego IP i ze STOP... Można za to bana dostac Big Grin?

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
Nie można bana dostać za to ze ktos już używał dane IP , poprostu sie nie zalogujesz na to IP .
tomek019
Jak masz takie coś, to dostajesz bana na 24h, ale jest sposób, bardzo prosty, włączasz i następnie wyłączasz Tryb samolotowy i logujesz się ponownie Smile
Glosy: kernst (+1)
(20-12-2015 11:28)xSplatt1337x napisał(a):  Też tak miałem napisałem to supportu i napisali ze akceptuja maile z koncowka gmail.com zmienili mi i przychodza maile.

No tak tylko, że ja mam gmaila, jakiś czas temu przychodziły mi od nich maile, teraz chciałem wypłacić i zleciłem reset PINU bo zapomniałem i maila nie ma, nigdzie, w spamie też. Drugi raz zleciłem i nadal pusto
(20-12-2015 13:28)Dany_02 napisał(a):  
(20-12-2015 11:28)xSplatt1337x napisał(a):  Też tak miałem napisałem to supportu i napisali ze akceptuja maile z koncowka gmail.com zmienili mi i przychodza maile.

No tak tylko, że ja mam gmaila, jakiś czas temu przychodziły mi od nich maile, teraz chciałem wypłacić i zleciłem reset PINU bo zapomniałem i maila nie ma, nigdzie, w spamie też. Drugi raz zleciłem i nadal pusto

Czasem reset pinu przychodzi do 1 dnia, jeszcze sprawdź swojego meila, czy dobrze masz wpisany w Edycji.
Dobrze mam wpisany, nic nie zmieniałem. Jak już mówiłem wcześniej już takie działanie przeprowadzałem i było ok. Więc po prostu może poczekam jeszcze i tyle, dzięki za odpowiedź Smile
Jak klikam sobie w Cash links bez żadnej inwestycji i nie mam żadnych refów to jest po co klikać linki w surfing?
Nie, chyba, że planujesz za uzbierane punkty z surfingu kupić sobie jakieś wejścia w Twój link, czyli zależy czy planujesz kampanie reklamową. Jeżeli nie to odpuść sobie to 10 reklam Smile
Odpowiedz