Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
A ja Tylko klikam Smile
Mam teraz ponad 3$ na koncie a następna wypłata to minimum 8$ więc "tylko" 5$ wyklikam i zlecam wypłatę Smile
Dziwię się, że wam się tak bardzo chce klikać w te reklamy. Przecież na tym nie idzie zarobić nawet 2 zł dziennie. Masa energii psu w dupę.
Mój sponsor w ogóle na to nie patrzy. Za to skupił się na paczkach i ma już ich grubo ponad 500 (oczywiście aktywnych). To dopiero jest realne zarabianie, a nie zabawa w kliknięcia, żeby zarobić ile, 20 dolarów przez pół roku?
Wiadomo, przy okazji nie zaszkodzi poklikać, ale bez przesady, żeby tylko na tym opierać swój angaż w TM.
Glosy: dariuszxdd (+1)
ja już mam ponad $20 wyklikanych, ale mówiąc na poważnie od jakiś 5 miesięcy nie przykładam wagi do Cash links, teraz bardziej częściej niż klikam.
Ale przy takich 2 centrówkach to przy kawce można wy klikać.
Bardziej cieszy mnie widok naliczeń co godzinkę Big Grin
Super. Znasz jeszcze jakieś inne sposoby wyrażania swojej arogancji? Dawaj. Najwyżej będziemy cie lubić jeszcze mniej.
To oczywiście do przedostatniego postu, nie do Darka Smile
brdsrc
ma sporo racji, samym klikaniem tylko powstrzymujecie się przed pójściem dalej... sam pamiętam jak tylko klikałem, ale po zakupie adpacków to się zmieniło...
Teraz zależy mi na budowaniu paczek, oraz zbudowaniu fajnego zgranego zespołu.

Ja nie widzę w tym arogancji.
Nie chodzi mi o "radę ", ale o sposób jej prezentacji. Zakładasz, że jeśli ktoś ma 10000 $, będzie siedział i klikał cashlinki?
A jak kogoś nie stać na adpacki to przecież może sobie poklikać, prawda? Jak uzbiera z klikania na adpack to wtedy zainwestuje Smile
Glosy: ArturG (+1), dariuszxdd (+1)
Jak ktoś chce klikać, niech klika. Jak ktoś nie chce, niech nie klika. Nic wbrew sobie. Klikanie nie szkodzi nikomu, a nawet pomaga. Forum jest żeby informować i wspierać się nawzajem. Klikam w cashlinki. Nawet teraz. dodatkowe $15 w 3 miesiące to słaby wynik, jednak drugie tyle zarobił dzięki mnie mój polecający. Chodzi o idee. A hejty dotyczące co kto robi, by wspierać program i swój stan konta są nie tyle nieeleganckie, co po prostu niedorzeczne. Dziś 0,4 z CL, pozdrawiam klikających i nieklikających Smile
Glosy: ArturG (+1), Leos2011 (+1), dariuszxdd (+1)
Maile od trafficmonsoon w ogóle nie dochodzą... Jak mam teraz zmienić PIN do wypłat skoro zresetowałem i nie otrzymuje maili?
Też tak miałem napisałem to supportu i napisali ze akceptuja maile z koncowka gmail.com zmienili mi i przychodza maile.

xSplatt1337x, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2015.
Odpowiedz