Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
moja kilkuletnia przygoda z ankietami » jedna z najdłużej działających w tej branży :) (od 2009 roku)

Autor Wiadomość
RE: moja kilkuletnia przygoda z ankietami
Sprawdź:
11natinka11 a jak to jest z u ciebie z rozliczaniem się na koniec roku z ankiet, bo ja też jestem na rencie socjalnej i trochę boje się że mi mogą ją zabrać a chce sobie dorobić, rozliczasz się z tych pieniędzy czy nie trzeba?
Odnośnie profilica, długo czekaliście na akceptacje? Założyłem konto kilka dni temu, i nadal widnieje informacja o braku ankiet, gdyż konto jeszcze nie zostało zaakceptowane. Czy to normalne?
Czy ankiety tam są po polsku, czy angielsku, i jakiego typu? I jak z częstotliwością?

SPRAWDZONE STRONY ZAROBKOWE
>>>>>>>> SPRAWDŹ <<<<<<<<
(22-08-2018 17:54)obey93 napisał(a):  Odnośnie profilica, długo czekaliście na akceptacje? Założyłem konto kilka dni temu, i nadal widnieje informacja o braku ankiet, gdyż konto jeszcze nie zostało zaakceptowane. Czy to normalne?
Czy ankiety tam są po polsku, czy angielsku, i jakiego typu? I jak z częstotliwością?

Jest jakiś problem i rejestracja jest wstrzymana a jak nie znasz agielskiego to korzystaj Goggle Chrome wmiare tłumaczy.
(22-08-2018 07:55)paolloooo napisał(a):  11natinka11 a jak to jest z u ciebie z rozliczaniem się na koniec roku z ankiet, bo ja też jestem na rencie socjalnej i trochę boje się że mi mogą ją zabrać a chce sobie dorobić, rozliczasz się z tych pieniędzy czy nie trzeba?

Przeważnie nie wysyłaja pitów bo traktują to jako nagrode w konkursie a nie zarobek, ale w kilku panelach najlepiej nie przekraczać 200zł na rok, bo wtedy moga wysłać pita czyli chyba epanel, demando, badanie opinii, poznaj to i nie pamietam więcej.

(22-08-2018 17:54)obey93 napisał(a):  Odnośnie profilica, długo czekaliście na akceptacje? Założyłem konto kilka dni temu, i nadal widnieje informacja o braku ankiet, gdyż konto jeszcze nie zostało zaakceptowane. Czy to normalne?

trzeba zweryfikować meil, numer telefonu, paypal, wypełnić profil, próbna ankietę i najlepiej często sprawdzać czy sa ankiety
Wczoraj miałem ciekawą ankietę z panelu smg czy chciałbym uczestniczyć w badaniu o napojach od 28 sierpnia za 1000 punktów. Musiałbym notować co piłem i wypełniać ankietę która będzie w panelu

skanuj zakupy odbieraj gotówkę https://web70.gfk.com/projects/PLC97628/...hid=134537
Ładne zarobki powodzenia

earner10, dumny członek http://zarabiam.com od Jul 2018.
Miałem kilka ankiet za 2400 punktów na Opinie.pl ale tylko jedną zdążyłem poprawnie wypełnić. Sad. Tobie Natalia się udalo?
Miał ktoś może z was ankietę z zaproszeniem do badania/forum(tj. volkswagen) odnośnie produktów w październiku za 30euro?, Ma może jakiś link, lub jeśli dopiero będzie miał, udostępni go tutaj?

Otrzymałem owe zaproszenie, byłem w trakcie wypełnienia, i zamknąłem przypadkiem, teraz nie mogę już go znaleźć, szkoda byłoby zmarnować taką okazje Sad.

(28-08-2018 19:34)obey93 napisał(a):  Miał ktoś może z was ankietę z zaproszeniem do badania/forum(tj. volkswagen) odnośnie produktów w październiku za 30euro?, Ma może jakiś link, lub jeśli dopiero będzie miał, udostępni go tutaj?

Otrzymałem owe zaproszenie, byłem w trakcie wypełnienia, i zamknąłem przypadkiem, teraz nie mogę już go znaleźć, szkoda byłoby zmarnować taką okazje Sad.

Spróbuj napisać do moderatorki, niestety nie mam tego zadania w swoich aktywnych działaniach, więc nie mogę pomóc.

https://www.dochodplus.pl/
https://www.facebook.com/100069414512477/ (dowody wypłat, strony gdzie obecnie działam)
A na jakim portalu dostałaś? Wiem że pochodziło z Future Talkers, ale dostałem z innego portalu, nie pamiętam?

Wątek zamknięty