Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam (nie wiem czy to odpowiedni temat do tego) ale czy wy też macie problem z zalogowaniem się do trafficmonsoon w przeglądarce chrome? Bo jak ja loguję się do trafficmonsoon i zobaczę reklamę przed wejściem do panelu i klikam przycisk "Back to Dashboard" to zamiast przenieść mnie do Dashboard to włącza mi się kolejna reklama przed logowaniem z przyciskiem "Back to Dashboard". Ten błąd pokazuje się tylko w przeglądarce Chrome (nawet po wyczyszczeniu przeglądarki i używania trybu incognito to nadal jest ten problem) i Firefox ale o dziwo w internet explorer tego błędu nie mam.
na 100% to będzie wina blokady w ADBLOCKU, albo po prostu zrób czyszczenie całej przeglądarki, ewentualnie spróbuj z innej skorzystać. Daj znać czy wszystko działa
(12-12-2015 19:58)DamianA napisał(a): na 100% to będzie wina blokady w ADBLOCKU, albo po prostu zrób czyszczenie całej przeglądarki, ewentualnie spróbuj z innej skorzystać. Daj znać czy wszystko działa
Jak adblock włączony to nie da sie zalogować logowanie utkwi podczas reklamy ktora będzie sie resetowala i nie przejdzie dalej do naszego konta
Czyli jeśli np. mój ojciec się zarejestruje (oczywiście z innego IP z internetu z Play) i poda swoje dane do rejestracji i swój mail do PayPal i będziemy korzystać z serwisu w tym samym miejscu zameldowania to będzie to zabronione ? Trochę dziwne...