Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Na co zarabiasz przez internet?

Autor Wiadomość
RE: Na co zarabiasz przez internet?
Sprawdź:
Na razie na motocykl. Rachunek u mechanika na ten moment 2500zł ;/ Jak odbiorę sprzęt od mechanika to na życie i rachunki.
Enduro Wink
Zbieram na długi obecnie xDDD
Na nic Big Grin
na kolejne inwestycje ^^
Na finansową 'wolność' Już jestem wolny pracując wyłącznie poprzez net, ale te 5 tysi miesięcznie to trochę mało. Idę dalej aby w końcu móc realizować hobby - kolekcjonowanie i poszukiwanie meteorytów. Hobby dość czasochłonne a i kasy trochę kosztuje. Więc się dalej zarabia. I najważniejsze bez żadnego ryzyka [ na ile to oczywiście możliwe, ale omijając hyipy, revshery itp. wynalazki zawsze ta granica podwyższona ]
NA nowy dom Big Grin

Lokata 7% !!
[Obrazek: log-e1430729657595.png]
(15-06-2017 13:21)nitram napisaÅ‚(a):  NA nowy dom Big Grin

Ambitnie Big Grin

Moja lista jest dość długa ale większość kasy wydaję na bieżąco wiem nie mam z czego odkładać. A w sumie przydałoby się pary rzeczy takich jak np. skóra motocyklowa (potrzebna do longboarda) czy kask fullface.

[Obrazek: 79InhLR.png]
Czy zbieram na coś to ciężko powiedzieć - chce uzyskać niezależność finansową Smile
Hej
Na oszczędzanie i przyszłe inwestycje Huh jak opcje binarne, Forex, Crypto + nauke języków i nowy laptop desktop pod Gentoo i większą wiedzę na temat sprawnego zarządzania własnymi finansami Xpokerface
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Pytanie o oferty pracy przez internet michalborek69 3 2,928 08-10-2021 06:05
Ostatni post: bestek112
  Panele a ankietowe - inny internet/modem/urzÄ…dzenie ARE$ 2 2,948 16-03-2021 10:29
Ostatni post: kubek87
  Na jakiej stronie zarabiasz? Mazurashi 268 89,202 05-06-2019 10:04
Ostatni post: AngelikaG
  Wolisz sam zarabiać przez internet, czy mieć kogoÅ› nad sobÄ…? WuJeKuBa 2 4,331 20-01-2019 21:09
Ostatni post: MrocznyKILL
  Notariusz przez internet. azzaz 6 5,551 22-12-2018 19:07
Ostatni post: azzaz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: