Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Na finansową 'wolność' Już jestem wolny pracując wyłącznie poprzez net, ale te 5 tysi miesięcznie to trochę mało. Idę dalej aby w końcu móc realizować hobby - kolekcjonowanie i poszukiwanie meteorytów. Hobby dość czasochłonne a i kasy trochę kosztuje. Więc się dalej zarabia. I najważniejsze bez żadnego ryzyka [ na ile to oczywiście możliwe, ale omijając hyipy, revshery itp. wynalazki zawsze ta granica podwyższona ]
Moja lista jest dość długa ale większość kasy wydaję na bieżąco wiem nie mam z czego odkładać. A w sumie przydałoby się pary rzeczy takich jak np. skóra motocyklowa (potrzebna do longboarda) czy kask fullface.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-06-2017 13:47 przez Pablo1878.)
Hej
Na oszczędzanie i przyszłe inwestycje jak opcje binarne, Forex, Crypto + nauke języków i nowy laptop desktop pod Gentoo i większą wiedzę na temat sprawnego zarządzania własnymi finansami