Uwazam ze jest to bardzo dobry temat i 1 wypowiedz
Xnation, jest dobra oczywiscie nie mam nicdo Evolucji ani nikogo ale sam kiedys tak myslalem jak
Xnation, po zamknieciu maxbuxa...ja nie dzociekam na szczescie szczegolow gdyz w maxbuxa nic nie inwestowalem wiec mi to "psio ryba"...
ja sam prowadzielem endbuxa i przyznam szczerze ze powod dla jakiego go zamknelem to bankructwo ale rzeczywiscie konczyl nam sie host na boo.pl i nie znalazlem potrzeby go dalej przedluzac...a zwlaszcze ze nikt u mnie niczego nie kupil wiec bylem tylko stratny...i wierzcie mi ze nie warto zakladac buxa bo to strata kasy nawet przy dobrej reklamie i to pzrez Chinczykow mozna zbankrutowac .... mozecie mi wierzyc Chinczycy to jedni wielcy oszusci u mnie robili po kilka multi kont i wolali po kilkanascie $ wyplaty co pare dni...w moim buxie na 2000 userow z 1500 bylo chinczykami
EDIT co do samego Xnation to jestem za nim...
czlowiek w wiekszosci wypowiedzi ma racje tylko Wy moi drodzy boicie sie prawdy i na niego naskakujecie...oczywiscie nie toleruje u niego spamu a troche tego jest i powinien zostac ukarany tylko i wylacznie za niektory spam tak jak kazdy z nas....PS popieram tego goscia