![]() |
Czy upadki firm są legalne? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Czy upadki firm są legalne? (/Temat-Czy-upadki-firm-sa-legalne-23407) |
Czy upadki firm są legalne? - Xnation - 14-07-2008 16:11 Witam wszystkich Postanowiłem zająć się sprawą nadmiernych upadających firm dalej zwanych "bux" w tym temacie będzie to maxbux.org Moim zdaniem każdy interesuje się nowymi firmami zaś chyba za wcześnie zapominamy o tych złodziejskich które nagle znikają z dziwnych powodów. STRONA INFORMACYJNA PO ZAMKNIĘCIU MAXBUX.ORG Cytat:I stało się.. to koniec. MaxBuxa już nie ma i nigdy już nie będzie. *Pozwoliłem sobie wnieść kilka dopisek pogrubioną czcionką Dla czego to robię? Podejrzewam że administratorzy tego buxa dopuścili się przestępstwa i jeśli to prawda postaram się to udowodnić, zebrać dane tożsamości po czym skierować całą sprawę do organów śledczych w tym przypadku na policję, a w późniejszym czasie może prokurator itd. Chcę by sprawiedliwości stało się za dość! Tak samemu od siebie pewnie nie chciało by mi się grzebać w czyichś brudach ale administrator tego "bux" jest zbyt pewny siebie i jego zachowanie mnie nie pokoi. Argumentem było również obrażenie mnie. Już niebawem kolejne kroki sprawy... - rafki - 14-07-2008 16:21 Xnation napisał(a):Może ma coś wspólnego z tymi powyższymi? rozwalilo mnie... hahahahahahahahaha :mrgreen: hahahaha... ![]() sory, nie moge... ![]() - sebolek321 - 14-07-2008 16:22 :mrgreen: Nie no to już mnie po prostu rozwaliło :mrgreen: HAHAHA :mrgreen: - rafki - 14-07-2008 16:28 Czy upadki firm są legalne? a czy prowadzenie buxow jest legalne? :mrgreen: - evolucja - 14-07-2008 16:28 przecież od początku było wiadome że ja to admin 07bux.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - rafki - 14-07-2008 16:28 czym nas jeszcze zaskoczysz nation? hahaha - DSTR - 14-07-2008 16:29 HAHAHAHA!! Ależ się wysilił... Jakbyś wiedział - buxy w polsce są nielegalne, i zarobki z nich też (jeśli zarabiasz tam ponad ileś tys. zł na rok)... A to bux był evolucji chyba? I znów będzie kłótnia... A, jeszcze jedno... Jedź to stanów zjednoczonych i oskarz takie firmy jak buxcore, onebux, buxtc i wiele innych :?: - evolucja - 14-07-2008 16:31 dlatego zapraszamy do http://zarabiam.com/postlink/30739.htm :idea: :idea: - Xnation - 14-07-2008 16:41 Cytat:a czy prowadzenie buxow jest legalne? Nie dla tego dochodzę danych osobowych tych oto adminów po czym sprawę skieruję w odpowienie ręce ;-) Tylko głup może się śmiać z czegoś czego nie rozumie :idea: (chyba nie muszę wymieniać?) - rafki - 14-07-2008 16:43 Xnation napisał(a):Cytat:a czy prowadzenie buxow jest legalne? w jakie rece? internetcops? ![]() wymien... |