Sprawdź:
FastLead, Wasza platforma jest
dla użytkowników, czemu więc Wasz FastLeadowo-LeadNowo support tak zlewczo traktuje swoich partnerów? Nie znam nikogo kto by dogadał się z Wami o jakąś zmianę, poprawkę, lub indywidualne rozwiązanie. Jeśli ktoś taki istnieje to prosiłbym o zgłoszenie się, chciałbym poznać sekret tego szczęściarza.
Platformę macie w porządku (chociaż i tak przydałoby się parę zmian, ale przymykam na to oko), nie rozumiem jednak Waszego podejścia. "Nie stwierdziliśmy nieprawidłowości, ale się temu przyjrzymy", "Problem został już naprawiony" (a w rzeczywistości nadal występuje), "Zajmiemy się Pana rozwiązaniem jak najszybciej" i wiele innych tekstów, które ciągle się powtarzają. Od ponad miesiąca czekam na naprawienie nie wyświetlającego się widgeta w FireFoxie i mimo wielu przypomnień cisza. Jeszcze dłużej czekam na indywidualne rozwiązanie, które koniec końców z braku odpowiedzi sam wprowadziłem w niecałą godzinę. Takich sytuacji było więcej. Rozumiem, że liczy się zarobek, ale z takim podejściem coraz więcej stałych partnerów będzie od Was odchodziło. Zainwestujcie trochę czasu i pieniędzy w skompletowanie odpowiednich ludzi, którzy będą się zajmowali problemami i rozwiązywali je szybko.
Podejrzewam, że nie jestem jedynym, który ma takie przemyślenia. Mam nadzieję, że osoby niezadowolone z supportu dołączą swój głos. Może coś się wtedy zmieni