Kto rano wstaje ten hajs ma

Dzisiaj mega wcześnie wstałem bo miałem do załatwienia kilka ważnych spraw, do 11 wszystko co miałem ogarnąć ogarnąłem i postanowiłem przysiąść do zarabiania
Siedziałem parę godzinek z drobnymi przerwami, oto wynik, z którego jestem bardzo zadowolony
85 leadów nie przyszło łatwo, od paru dni się do tego przygotowywałem i dziś odpaliłem sposoby pasywne + aktywne, w głównej mierze są to metody z poradnika, który sprzedaję, kto ma ten wie o co chodzi

Przy okazji zapraszam w dalszym ciągu do zakupu, zostało ~2 sztuki
Dogrywam codziennie parę fragmentów ciekawych akcji z gierek typu cs:go na kanał, wpadłem na całkiem ciekawy ( moim zdaniem ) pomysł dotyczący montaży różnych ciekawych scenek, na razie jednak brakuje mi materiałów i muszę jeszcze trochę popracować, chcę też mieć w zapasie 2-3 filmiki dlatego zanim coś wrzucę to jeszcze minie trochę czasu, chcę żeby wszystko było dopracowane bo mam zamiar zainwestować trochę $$ w reklamę i liczę że chociaż w jakimś stopniu się wróci 
Przez kolejne 3 dni nie będę miał czasu robić cokolwiek więc pewnie żadnych wpisów nie będzie
Weźcie sobie do serca wczesne wstawanie i wcześniejsze planowanie, co robicie jutro, naprawdę pomaga w zarabianiu
Ogółem też jakiś czas temu spełniłem swoje marzenie - to, co przez te wszystkie miesiące dawało mi siłę do zarabiania i nie poddawania się w momentach, kiedy nagle nic nie wychodziło - czy to w subach, czy to w sieciach, czy w czymkolwiek

pisałem o tym na początku dziennika, że mam marzenie do spełnienia i się nie poddam, bo marzenia trzeba spełniać, i się spełniło
W 100% za hajs z neta
Wozidełko przechodzi drobne modyfikacje, zamówione parę drobiazgów, pewnie się będzie zmieniać lekko na przestrzeni czasu
Pozdro i nie poddawać sie!
P.S I pamiętajcie, nie kładźcie kasku na ziemii bo wszyscy zginiemy