Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(05-12-2015 14:54)Tomcato napisał(a):  Reklame na inne strony w internecie. Opcja idealna do reklamowania TrafficMonsoon Smile

Jakie macie z tej usługi statystyki? Mi z 10k wykupionych w lipcu wejść, wpadło 3 refów, z czego jeden klika w CL.
Mam takie pytanie: Jeśli zmienię adres IP to nie będę mógł się już logować na TM ? Na razie mam stały, ale wygląda na to, że może mi się zmienić w przyszłym roku i co wtedy ? A gdybym chciał zalogować się na czyimś komputerze z innym IP ? Chciałbym już zainwestować a boję się, że utopię kasę i już jej nie odzyskam. Jak to wygląda ? Miał już ktoś doświadczenia ze zmienionym IP a pracą na tych serwisach ? Pozdrawiam.
Glosy: Leos2011 (+1)
Jeśli zmienisz ip będziesz mógł się zalogować problem może się pojawić gdy ktoś z tego samego ip zaloguje się na inne konto na tm aczkolwiek ja nigdy takiej sytuacji nie miałam
Ok. To mnie uspokoiłeś, bo czytałem na wielu stronach, że zwłaszcza TM robi z tym najwięcej problemów. Dzięki Smile
Panie i panowie - logować się i korzystać :
[Obrazek: xepztk.jpg]

i nie jest to tym razem błąd reklamy normalnie zalicza Smile
Glosy: ArturG (+1)
Rano cashlinki dały mi 0,30$ teraz patrze a tu [Obrazek: 573e5115d3508.png.html]

xSplatt1337x, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2015.
(05-12-2015 19:17)rafi213 napisał(a):  Panie i panowie - logować się i korzystać :
[Obrazek: xepztk.jpg]

i nie jest to tym razem błąd reklamy normalnie zalicza Smile
Zgadza się, mi zaliczyło wszystkie reklamy za 0,02, coś niespotykanego i dziś z cashlinków zarobione 0,37$ Smile
Działa wam TM ? Mnie wyskakuje błąd "Nieprawidłowe przekierowanie".
(05-12-2015 21:25)jb90 napisał(a):  Działa wam TM ? Mnie wyskakuje błąd "Nieprawidłowe przekierowanie".
Działa, działa. Spokojnie, tak się czasem zdarza.
Tak działa , a tak to wygląda u mnie Smile

[Obrazek: centy.jpg]
Odpowiedz