Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(03-12-2015 12:13)pawel1514 napisał(a): Dziękuję za odpowiedz.
Mam jeszcze jedno pytanie, jeśli nie mam żadnej swojej strony do promowania w TM to czy mogę i w jaki sposób czyjaś stronę, którą będę promował żeby dodatkowo zarobić na tym?
tak
ja wrzucalem reflinki z innych stron ptc czy cos tego typu
mozesz nawet bannery z gier, gdzie za rejestracje kase dostaniesz wrzucac
wszystko i wylacznie to Twoja wyobraznia
(03-12-2015 16:02)Zaperr44 napisał(a): Dzisiaj się zalogowałem patrzę a tam wielki wysyp cashlinków,klikam jedną i po chwili wszystkie znikają.. ja to mam pecha
Nie masz pecha, tylko pewnie wszedłeś za minutę pełna godzina. O pełnej zawsze znikają a potem, za 2-3 minuty znów się pojawiają.
(03-12-2015 16:02)Zaperr44 napisał(a): Dzisiaj się zalogowałem patrzę a tam wielki wysyp cashlinków,klikam jedną i po chwili wszystkie znikają.. ja to mam pecha
Nie masz pecha, tylko pewnie wszedłeś za minutę pełna godzina. O pełnej zawsze znikają a potem, za 2-3 minuty znów się pojawiają.
A nie jes tak ze zawsze znikaja xx:55 i pojawiaja sie xx:05?
Znikaja rowno xx;58, a pojawiaja sie CHYBA po naliczeniu, czasami xx;02, czasami xx;05...Aczkolwiek obecnie naliczen brak, a pojawiaja sie i tak, wiec czy naliczenia maja z tym cos wspolnego, to juz sam nie wiem.