Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Są organizowane jeszcze spotkania z właścicielem ? Czy już nie robią takich eventów ? Ostatnio pojawiła się informacja, że TM został w pełni zweryfikowany przez paypal. Jak mam to udowodnić mojemu poleconemu ?
Puki Istnieje TM i płaci na pewno szybko żaden program go nie dogoni A z tego co gdzieś na stronie wyczytałem to plany są na kilka lat do przodu oby nic po drodze się nie stało
(24-11-2015 11:41)kolmra napisał(a): Puki Istnieje TM i płaci na pewno szybko żaden program go nie dogoni A z tego co gdzieś na stronie wyczytałem to plany są na kilka lat do przodu oby nic po drodze się nie stało
PÓki nie bedzie wojny albo krachu finansowego to plany sa ale... Zawsze jest jakies ale.
Od jakiegoś czasu jest jakaś paranoja.Zawsze poświęcałem 10 minut na obejrzenie reklam a teraz przez pół dnia tego nie mogę zrobić...
Jak nie wywala po kilku obejrzanych reklamach to z kolei strona ładuje się 15 minut.Program jest dobry ,ale na prawdę powinni zrobić coś w tym kierunku bo jak widzę od dłuższego czasu tak jest.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-11-2015 17:11 przez Zaperr44.)
Jest kilka błędów jak wyrzucanie ze strony co kilka cashlinks czy też pokazywanie sie ich ale po odczekaniu czasy i wpisaniu kodu wyskakuje sorry add exp... ale mimo wszystko trafficmonsoon POLECAM w 100% opłaca sie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-11-2015 21:13 przez Jeśe.)
to że czasami nie zalicza Cash Links to nie wina programu.
One działają na zasadzie rozrzuconego ziarna.
Przykładowo kupuje 100 wejść po 2 centy.
Na takie Cash Links rzuci się spokojnie kilka- kilkanaście razy więcej ludzi . kto pierwszy ten lepszy.
Dla reklamodawcy wspaniała reklama, dla odbiorcy już wygląda to inaczej, bo nie każdy załapie się na 2 centy.
przy mniejszych wartościach wygląda to inaczej...
Najlepiej kupować te co mają $0,02 , $0,01 i $ 0,005
Na polske kieruje te po $0,01
na zagraniczne różnie, ale najczęściej te $0,02 i $0,005$