Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
❤️mahuzz - ROZDZIAŁ 7❤️

Autor Wiadomość
RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3
Sprawdź:
O..... Gratuluje sledze twój dziennik 2 lata i sam nie wierze co widze Wink Ale po takim pierd... musialem coś napisac Huh
Glosy: mahuzz (+1)
Graty Mahuzz aż mnie dupa zapiekła Lol

Hexagon., dumny członek http://zarabiam.com od May 2017.
Gdyby nie Ty to nigdy nie zarobiłbym tyle w internecie. Smile Zamiast oglądać pajaców motywacyjnych zawsze zaglądałem do Twojego dziennika i to dawało mi wystarczającego kopa do pracy. Widząc jak osiągasz swoje cele sam obierałem dla siebie coraz większe. Żałuję tylko, że nie poszedłem tak jak ty w odnowienia jeśli chodzi o suby i tego że tak duża fala banów poleciała na moje strony, bo gdyby nie to to może bym cie dzisiaj jakoś dogonił Big Grin
Gratulacje mordeczko, jak wiesz cały czas śledzę, kibicuje i czekam na dalszy rozwój sytuacji Big Grin
Potrafisz zmotywować Smile
Gratulacje Mati! Zdecydowanie jest to najlepszy dziennik pracy jaki kiedykolwiek powstał na tym forum.

Rób swoje dalej bo masz umysł przedsiębiorcy i potrafisz to wykorzystywać.

Życzę Ci abyś któregoś dnia popijał drinki z palemką na wymarzonych wakacjach i nie martwił się niczym bo na koncie kilka baniek Smile

Wszystkiego dobrego!

grubyst, dumny członek http://zarabiam.com od Nov 2013.
Ej no ziom dzięki za pamięćWink
Gratulacje! Co tu dużo mówić..

~Kękę - Zrobiłeś to chłopak - obadaj tą nutke na spotify albo soundcloudzie. Pasuje do sytuacji Wink

Jedna rzecz mi sie tu tylko nie podoba, Ty wiesz co mam na myśli, rozmawialiśmy o tym ze 100 razy hehe. Może kiedyś sie dasz przekonać Tongue 3maj sie!
Glosy: mahuzz (+1), JOK3R (+1)
Również śledzę Twój dziennik, od nie pamiętam kiedy ;-) Do tej pory dziwi mnie, jak tak młoda osoba może wykręcać takie dniówki :-)

Gratuluję samozaparcia, którego mi często brakuje i że, nie poszedłeś w ślady Twoich rówieśników (jabolek w parku Jerk).

Życzę Ci dalszych sukcesów i żeby Ci woda sodowa nie uderzyła do głowyTongue
Super wyniki kręcisz, tym bardziej w Twoim wieku Wink Wejść z takimi pieniędzmi w dorosłość to ogromna szansa na fajne życie, także korzystaj z niej mądrze Smile

>> Dziennik pracy - własne aplikacje - $1000/msc <<

[Obrazek: banner-2024-04.jpg]
Nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować. Obserwuję bez przerwy od drugiego rozdziału, wtedy gdy akurat zacząłem się interesować tym forum. Cały dziennik od początku do końca przeczytałem dwa razy, tak o dla motywacji. Chyba pora na 3 Smile
Może kiedyś u mnie też nadejdzie taki moment, że będą leciały sumy chociażby w niewielkim stopniu zbliżone do Twoich.
GRATY! Smile
Odpowiedz