Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
dla klikających jak najbardziej się z tobą zgadzam że to trochę nie w porządku.
Ale jeśli spojrzysz na to z punktu widzenia Reklamodawcy to jest korzystne, potencjalnie więcej osób zobaczy reklamowaną stronę bądź produkt czy usługę
jupp82
Ktoś z tego samego IP zalogował się przed Tobą i jego login właśnie jest podany. Widać na osiedlu TM jest popularny
Najlepszym wyjściem było by mieć zmienne IP, ja proponuję kupić za 5 zł kartę do Internetu i udostępniać z telefonu. Wtedy jak taki komunikat się pojawia to resetujesz telefon lub włączasz na chwilę tryb samolotowy i masz inne IP i działasz legalnie, bez żadnych przekrętów
Ja również nie miałem naliczeń przez noc ale nie ma co panikowac, gdyż jak wiemy program stale się rozrasta więc i mogę byc jakies problemy, pewnie coś robią.
Z pewnością wszystko wróci do normy i pieniądze zostaną nam dodane za ten czas